STRAND

Hej! Nu har vi kommit hem från stranden och jag har tagit ett bad i badkaret (jag utnyttjar varje tillfälle eftersom vi inte har ett hemma). Nu ska jag börja packa lite smått innan middagen. Det känns jättebra att åka hem imorgon vilket jag älskar med mig själv. Jag tror aldrig jag har åkt hem från en resa och tänkt ”Nej nej nej jag vill inte åka” hur underbara resorna än har varit. Borta bra, men hemma bäst! Jag har alltid något hemma jag längtar efter, som duntäcke, vanlig bloggning, hela min garderob och en underbar pojkvän till exempel! Dessutom så åker ju jag och Jesper till Filippinerna om bara två månader och hur underbart kommer inte det bli?

Internet har inte fungerat på hela kvällen så nu äntligen får jag upp det här inlägget! Det är alltså ett par timmar försenat!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!