LAST DAY

God morgon! Idag är det vår sista dag här så vi är uppe lite extra tidigt för att fånga alla soltimmar. Det är väldigt lagom att vara här en vecka eftersom att det inte finns mycket mer att göra än att ligga på stranden plus att det går så fort att flyga hit. Så det känns helt okej imorgon plus att jag saknar att pussa på min älskling! Nej, nu åker bikinin på.

Good morning! Today is our last day here, so we’re up a little extra early to catch all the sunshine. One week here is enough cause you can’t do much more than lie on the beach plus it’s not that far to fly here. So it feels alright to go home tomorrow, plus I miss to be able to kiss my baby! No, now the bikini comes on.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!