MASSAGE

Jag var precis på den skönaste massagen jag någonsin varit på! Jag hade inga förväntningar alls men det var helt underbart och nu är varenda liten kroppsdel på mig knådad och inoljad. Jag vill bara springa tillbaka och lägga hela min senaste lön i disken och vara kvar där tills planet går hem… haha. Hur som helst, annars har det varit en lugn dag på stranden. Jag har fått några slags solutslag över halsen och bröstet så jag har mest hållt mig i skuggan. Nu ska jag in i duschen och duscha av mig alla oljor!

I just got the nicest massage I’ve ever been on! I had no expectations at all but it was absolutely wonderful, and now every little body part on me kneaded and oiled. I just want to run back and put my whole salary in the desk and stay there until the plane leaves for Sweden … haha​​. Anyway, otherwise it has been a quiet day at the beach. I’ve got some sort of sun-rash over the neck and chest so I have mostly been in the shade. Now I’m going to take shower!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!