HADABA

God morgon igen! Igår kväll åkte vi till Il Mercato i Hadaba för att shoppa, vi hade läst att det skulle vara bra kvalitetsshopping där utan galna försäljare. Shoppingen var riktigt urkass, men maten var super och personalen var jättetrevlig! Så vi hade en bra kväll ändå. Nu ska vi ner till stranden, det är superbra väder idag. Sol, varmt och ingen blåst! Senare i eftermiddag ska jag på massage, det ska bli så underbart!

Good morning again! Last night we went to Il Mercato in Hadaba to shop, we had read that it would be good quality shopping there without any crazy salesman. The shopping really sucked, but the food was super and the staff was really nice! So we had a great night anyway. Now we’re going down to the beach, there are great weather today. Sunny, warm and no wind! Later this afternoon, I have a massage scheduled, it will be so wonderful!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!