HARD ROCK CAFÉ

God morgon! Gud vilken kväll vi hade igår. Vi åkte till Naama Bay som ett ett betydligt större ställe än där vi bor i Soho så det kryllade av små marknadsstånd och försäljare som var som galna. Dom drog i mig åt både höger och vänster och det gick så långt att de erbjöd mig gratis klockor, frukt osv för att jag skulle komma in. Jag har varit med om mycket men detta måste faktiskt varit det värsta! Tillslut räddade vi oss i alla fall in på Hard Rock Café där vi drack Margaritas och åt Chicken Fajitas. Sedan avslutade vi kvällen med lite solglasögonshopping hos en försäljare som faktiskt var trevlig, inte fullständigt galen, och sen hade vi en taxitur hem som var en nära döden-upplevelse den med. Köra i 160 med en bil som låter som att den ska falla ihop vilken sekund som helst med ett larm som ständigt tjuter i hela bilen och sedan avsluta med lite backning på motorväg med bilar som närmar sig bakifrån är inte riktigt min grej. Haha. Men, det var en händelserik kväll! 😉 Idag är mamma och pappa och spelar golf så jag är själv här på hotellet – det blir strandhäng hela dagen!

Good morning! God, what a night we had last night. We went to Naama Bay witch is a much larger place than where we live here in Soho, so it was full of small market and vendors that were like mad. They pulled me into their shops and it went so far that they offered me free watches, fruits etc so that I would get into the shops. I’ve seen a lot but this was indeed the worst! Finally, we got to the Hard Rock Cafe where we drank margaritas and ate Chicken Fajitas. Then we ended the evening with a little sunglass-shopping with a vendor who was actually nice, not completely crazy, and then we had a taxi ride home that was a near-death experience too. Running in  160 with a car that sounds like it will collapse any second with an alarm that constantly howls across the car and then finish with some reversing on the highway with cars approaching from behind is not really my thing. Haha. But, it was an eventful evening! 😉 Today, mom and dad is playing golf so I am alone here at the hotel – beach-hang all day!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hvor er Jonathan? er han ikke med?

  Marthe Sofie 2013-01-09 21:48:44 http://msophie.blogg.no
  Svara
 • Vilka härliga bilder! 🙂

  Sofia 2013-01-09 21:11:28 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Vilka fina bilder du tar! Dom är tagna med ”riktig kamera” och inte mobilkamera va? Om det är riktig kamera, har du med dig överföringssladd och dator för att kunna blogga om dom? 🙂

  Wilma 2013-01-09 15:20:17
  Svara
  • Svar på Wilmas kommentar.

   Tack! Ja de är tagna med riktig kamera. Jag har med mig min dator och den stoppar jag bara i minneskortet i och överför bilderna 😀

   Fanny 2013-01-09 17:17:20
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!