ANOTHER DAY ON THE BEACH

Hejsan! Jag spenderade hela förmiddagen på stranden men efter lunchen blåste det upp ordentligt så då gick jag och satte mig och läste på altanen istället. Ikväll ska vi iväg till en shopping-mall och kolla in utbudet, jag har inga speciellt höga förväntningar men det ska ändå bli kul! Kvällens outfit publiceras snart.

Hi there! I spent all morning on the beach but after lunch it started to get very windy so then I went to the room I sat down and read on the patio instead. Tonight we will go to a shopping mall and check out the range, I don’t have particularly high expectations, but it should still be fun! Tonight’s outfit will be published soon.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Fin bild! Är den boken bra? 🙂

  Sofia 2013-01-09 21:24:44 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Hej!
  Skulle inte du kunna skriva lite boktips? Du verkar ha läst mycket böcker nu 🙂

  Linnea 2013-01-09 20:33:36
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!