VILKEN OUTFIT VAR SNYGGAST 2012?

Nu har jag samlat ihop alla vinnande outfits från alla månader 2012, både era och mina val. Så nu är det dags för er att rösta fram ÅRETS outfit! E står för Ert val och M står för Mitt val, glöm inte att få med de bokstäverna i era röster. Annars, kör! Jag tycker att det här är lika spännande varje år.. haha. / Now I have gathered all the winning outfits from all months in 2012, both your and my choices. So now it’s time for you to vote for the YEARS outfit! E stands for your choice and M stands for My choice, do not forget to include the letters in your votes. Otherwise, go! I think this is so exciting every year .. haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
101kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!