MÖVENPICK

God morgon! Nu kom vi precis hem från frukosten och ska bara packa ihop våra grejer och sedan gå och lägga oss vid poolen. Solen strålar även idag! Här har ni några bilder från igår kväll så länge då vi åt på en thairestaurang och sedan tog en glass på mumsiga Mövenpick. Good morning! We just got home from breakfast and are just pack our stuff and then go to the pool. The sun shines today too! Here you have some photos from last night when we ate at a Thairestaurant and then ice cream at yummy Mövenpick.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Superhärliga bilder 🙂

  Sofia 2013-01-07 20:05:19 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Är inte Jonatan med? Eller det är bara du & dina föräldrar? 🙂

  När får man se lite bättre bilder på lägenheten? Har själv köpt en lägenhet nyss & undrar hur du fått plats med både säng & soffa i en etta 🙂

  Linda 2013-01-07 11:31:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!