ITALIAN

God morgon! Nu kom vi precis tillbaka från en frukost i solen så jag är full av färska frukter, bacon, scrabbled eggs och färskpressad juice. Så himla gott och härligt! Igår kväll gick vi först en vända runt på SoHo-square för att kolla in butikerna och restaurangerna och sedan åt vi middag på hotellets Italienska restaurang som dom hade byggt upp på ett litet torg som faktiskt såg ut som Italien, supermysigt! Jag åt gambas med vitlökssmör. Sedan blev det lite kortspel innan vi alla slocknade i våra sängar, dödströtta efter resan. Nu ska jag dra på mig bikinin och lägga mig vid poolen. Himlen är klarblå och temperaturen stiger. Det är så underbart så jag vet knappt vad jag ska ta vägen efter dessa mörka, gråa månader med kyla och snö hemma. Denna vecka var välbehövlig! Puss på er mina finaste!

Good morning! We just got back from a breakfast in the sun so I am full of fresh fruit, bacon, scrabbled eggs and freshly squeezed juices. So tasty and nice! Last night we went for a turn around SoHo Square to check out the shops and restaurants and then we ate dinner at the hotel’s Italian restaurant, which they had built up in a little square that actually looked like Italy, super cozy! I ate prawns with garlic butter. Then we played some cards before we all went to bed, exhausted after the trip. Now I pull on my bikini and then go to the pool. The sky is clear blue and the temperature rises. It is so wonderful to be here after those dark, gray months of cold and snow at home. This week was much needed! Hugs to you my favourites!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Mysiga bilder! 😀 Hoppas ni får roligt!

  Sofia 2013-01-06 21:19:03 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Fel e-mail! Detta år rätt. Ps svara ej på kommentaren här utan kort i ett inlägg tack!

  :-) 2013-01-06 17:28:53
  Svara
 • Var är din lillebror? Är inte han med? Varför? 🙂

  :-) 2013-01-06 17:27:29
  Svara
  • Svar på :-)s kommentar.

   Han var här förra veckan på en fiskeresa med vår kusin så vi missade precis varandra tyvärr!

   Fanny 2013-01-06 17:52:02
   Svara
 • Var är din lillebror? Är inte han med? Varför? 🙂

  :-) 2013-01-06 17:27:29
  Svara
 • vilket hotell bor du på? 🙂 Ska till Sharm el Sheik i Februari!

  Elin 2013-01-06 13:10:30 http://elinmyname.blogg.se
  Svara
 • Åh vad mysigt! Är inte avis, nej nej.. 😉

  BECCA- Mode, foto och vardag! 2013-01-06 10:02:31 http://www.rebeccalahti.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!