BY THE POOL

Hejsan! Idag spenderade vi hela dagen vid poolen och det var helt underbart. Jag låg bara och läste, somnade till ibland och sög i mig av värmen. Solen tog också förvånandsvärt mycket så vi alla är på gränsen till brända nu, på det där perfekta sättet så det är brunt och fint imorgon! Nu ska vi i alla fall iväg och äta middag. Jag har hunnit ta bilder på kvällens outfit åt er men det var precis att det gick. Det skymmer så himla snabbt här så det tar typ 10 minuter från dagsljus till kolmörker men jag hann fånga den sista ljusa minuten i alla fall, jag publicerar den senare!

Hi there! Today we spent the whole day at the pool and it was absolutely wonderful. I was just reading, fell asleep at times and felt the heat. The sun also took surprisingly much so we are all on the verge of sunburned now, on that perfect way. Now we are going to have dinner. I’ve had time to take pictures of tonight’s outfit for you but it was in the last minute. It gets dark so very quickly here that it takes  10 minutes from daylight to total darkness but I did catch the last minute of light anyway, I’ll publish it later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!