NU ÅKER VI!

Nu sitter vi på Arlanda och ska alldeles strax gå på planet. Det ska bli sååå underbart att komma iväg en vecka och bara inte göra någonting alls förutom att njuta. Jag har tidsinställt något inlägg åt er varje dag men jag ska blogga så bra det bara går därifrån. Man vet ju aldrig hur det ligger till med hastigheten på Internet men om det tillåter kommer jag bjuda på en massa vardagsbilder, outfits osv! Hur som helst, vi hörs när jag är framme igen! Jag har tidsinställt inlägg till er innan./ Now we are at the airport and are going to board the plane any minute now. It will be sooo wonderful to get away for a week and just do nothing except for enjoying myself. I have timed some posts for you every day but I’ll blog as good ias I can from there. You never know how things are with the speed of the Internet, but if it allows, I will show you a lot of everyday-images, outfits, etc! Anyway, I’ll write when I arrive!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!