FRAMME!

Hej på er hemma i Sverige! Jag hoppas att ni har det bra. Vi har det super här och har kommit fram som vi skulle till Sharm el Sheik. Flygningen gick jättebra också, när vi bokade så fanns det bara Extra Plus Class-biljetter kvar eftersom att det var sista minuten så vi tog det vilket resulterade i att det erbjöds mycket alkoholmängd (champagne, cider, öl, vin mm…) på planet och en oxfiléfrukost, haha. Så vi hade det supertrevligt! Nu lät det som att vi satt och söp hela vägen ner och så var väl kanske inte fallet… haha.Hur kvällen har varit skriver jag om imorgon för nu måste jag verkligen lägga mig. Jag är dödstrött och vill ta vara på alla soltimmar imorgon, men jag bloggar efter frukost igen! Puss

Och så en liten konversation mellan mig och pappa på Arlanda. Vi pratar om Instagram:

Pappa: Jaha, typ som det där…..plåtter?
Jag: Va?
Pappa: Jaa… klotter?
Jag: Twitter?
Pappa: Ja, så heter det!

Hello! I hope you are well. Everything is super here in Sharm el Sheik. The flight went very well, when we booked there were only Extra Plus Class tickets left because it was last minute so we bought those which resulted in that they offered a big amount of alcohol (champagne, cider, beer, wine, etc. …) on plane and a beef tenderloin breakfast, haha. So we had a super nice trip! I’ll write about the evening tomorrow, I really have to sleep now. I’m sooo tired and I want to take advantage of all the sunshine tomorrow, but I’ll write after breakfast! Xoxo. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!