FAVORITER JUST NU

Just nu: Älskar jag att dricka svartvinbärste i soffan, doftar jag av Giorgio Armani’s Acqua di Gioia, fyller jag alla vaser jag har med tulpaner i vårfärger, mjukar jag upp torra vinterläppar med Kiwi-läppbalsam från Kicks, tänder ljus varje kväll och pryder mina handleder med min klocka från Guess och mitt armband från SysterP.

Right now: I love to drink blackcurrant-tea on the couch, smell of Giorgio Armani’s Acqua di Gioia, I fill all my vases with tulips in spring colors, soften my dry winter lips with Kiwi lip balm from Kicks, light candles every night and decorate my wrists with my watch from Guess and my bracelet from SysterP.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!