PACKING

Phuu, äntligen klar! Jag har packat så gott som hela dagen men jag hann även iväg en sväng till Polisen för att hämta ut mitt nya pass och så lämnade jag in min klocka så att de kunde ändra storleken på armbandet. Så nu har jag en fullpackad och färdig väska, ett nytt pass och en assnygg klocka på handleden! Jag ska strax börja röra mig hem till mamma och pappa för fredagsmiddag. Jag ska sova där i natt så att vi kan åka till Arlanda tillsammans i morgon bitti.

Phuu, finally finished! I have packed almost all day, but I also went to the police to pick up my new passport and I submitted my watch at the watchmaker so that they could change the size of the bracelet. So now I have a fully loaded bag, a new passport and a stylish watch on my wrist! Now I’m going to mom and dad’s for dinner. I’ll sleep there tonight so that we can go to the airport together tomorrow morning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!