INSPIRATIONSBOK

Igår köpte jag mig en fin nyårspresent till mig själv. En ny inspirationsbok! Jag tyckte att jag behövde lite extra peppning nu när det är ett nytt år och jag vill köra stenhårt så vad är en bättre spark i baken än en ny, fin bok? Min gamla höll dessutom på att både ta slut och falla ihop, haha. För er som inte vet så har jag en skrivbok som jag har med mig överallt där jag skriver ner idéer, listor, planerar osv. Helt klart en av mina bästa vänner! Denna fina köpte jag från Ordning & Reda och den kostade 299 kronor.

Yesterday I bought myself a nice New Year’s present. A new inspirationbook! I think that I needed a little extra peppning now that it’s a new year and I want to work really hard with the blog so what is a better kick in the butt than a new, beautiful book? My old kept collapsing, haha. For those of you who do not know, I have a notebook that I have with me everywhere where I write down ideas, lists, planning, etc. Clearly one of my best friends! This one I bought from Ordning & Reda and it cost me 299 SEK.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!