CAJSA

Idag har jag hängt med denna brud med snygga, glittriga naglar som är i Stockholm på besök! Vi har gått runt på stan där jag har köpt lite grejer till resan och nu sitter vi hemma vid mitt köksbord och äter godis. Yum yum! Senare i kväll är det hög tid för mig att börja med packningen och det är även det jag kommer sysselsätta mig med hela dagen imorgon också. Jag har så många fina sommaroutfits i huvudet som jag vill ha med mig! / This day I have spent with this babe with beautiful, glittery nails. She is here in Stockholm for a visit! We have gone around town where I bought some stuff for Egypt and now we are sitting at my kitchentable eating candy. Yum yum! Later this evening it is time for me to start packing and that is also what will occupy me all day tomorrow. I have so many nice summeroutfits in my head that I want to bring!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!