HEJ, 2013!

Godmorgon på er! Hoppas att alla mår bra idag (haha) och att ni hade en superbra nyårskväll. Jag och Jesper var ute och åt nyårsmiddag på Capri Due och sedan åkte vi hem till Fredrik för party-delen. Vi var nere i Rålis vid 12-slaget och tittade på alla fyrverkerier från alla möjliga håll, det var så fint! Nu ligger jag hemma i sängen och funderar över mitt år 2012. Det har hänt så OTROLIGT mycket och det har utan tvekan varit mitt bästa år hittills. Alla framgångar med UF-företaget var erfarenheter och upplevelser som inte går att jämföra med något, jag tog studenten, blev tillsammans med Jesper, började jobba, tog körkort, flyttade hemifrån, blev sambo. Ja, ni förstår… haha. Men nu är det nytt år och precis som jag lovat er så ligger bloggen i fokus hos mig nu när jag inte har ett lika tight jobbschema längre. Jag är såå taggad!

Så precis som vid varje nystart jag gör här på bloggen så vill jag gärna ha önskemål från er vad ni skulle vilja vad jag skrev om och ni får gärna lista era favoritinlägg också så jag får en liten idé av vad ni uppskattar att jag fokuserar på. Tack, ni är BÄST!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Tack för en jättefin blogg med nyanserade inlägg! Listor, tips, organisera saker och eftersom att du reser så mycket, kanske ett inlägg om hur man förbereder sig inför en resa osv typ som vilket typ av smink du tar med osv 🙂

  . 2013-01-06 21:42:13
  Svara
 • Lägenheten!!! 🙂

  Sofia 2013-01-03 14:23:49
  Svara
 • Så mysigt med ett händelserikt år 😀 Hoppas 2013 blir lika bra 😀

  Sofia 2013-01-01 16:37:09 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • jag gillar outfitsinlägg och olika modekollage 🙂 lyx vs. budget osv. resor och mat uppskattas också! tack för en bra blogg!

  Malin 2013-01-01 16:03:03 http://malinwahlbom.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny! Jag har några frågor som jag skulle bli jätte glad över om du kunde ge mig svar på.
  Jag ska till Frankrike i sommar och jag läste att du var där förut (Nice), men det jag undrar över hur ni tog er över till Italien, dvs hur ”anmälde” ni er till båten över som gick? Eller gjorde ni de? och vad kostade de ungefär? Fanns det några bra uteställen i Nice? 🙂

  Tacksam för svar! 🙂

  Julia 2013-01-01 14:55:13
  Svara
 • Jag skulle vilja ha din blogg lite mer personlig. Jag ÄLSKAR inlägg som dessa när du liksom skriver av dig och kanske visar lite vardagsbilder. De är nästan de roligaste inläggen! Och sen dagens fråga, outfits, plagg ur din garderob är askul och ja alltså bara inlägg där du typ skriver om dina tankar och åsikter. Försök att inte få det fööör planerat, utan få det lite mer spontant. Det är faktiskt mycket roligare då. Om du förstår vad jag menar 😉

  Men din blogg är jättebra Fanny! Jag har läst den sen 2009 och nu bara måste man fortsätta läsa den, det är en del av min vardagsrutin haha! Kram på dig och se till att få ett riktigt bra år nu! Kraaam <3

  SOFIA 2013-01-01 14:42:30
  Svara
 • Åh, jag älskar att läsa dina vanliga vardagsinlägg, men typ mer listor t.ex. ”mina nyårslöften” mer personligt, typ tips på hur man når sina mål och planerar bättre. Sminktips! Från make up store, dvs. om du fortfarande använder deras smink. 🙂

  Lovisa 2013-01-01 13:58:12
  Svara
 • Day and night & en video på din och Jespers nya lägenhet!

  Laura 2013-01-01 13:49:02
  Svara
 • Modetips, vad som kommer att vara inne nu detta året som du brukar! Nyårslöften kanske, ställen du vill besöka & såklart outfits.
  Kram

  Laura 2013-01-01 13:45:09
  Svara
 • Gör ett inlägg om dina nyårslöften!

  isabell 2013-01-01 12:31:44 http://nattstad.se/stylebyisabell
  Svara
 • Skönhetstips, modetips! Går sista terminen i nian så gärna nåt om skolan, typ pluggtips eller sånt man kan göra för att belöna sig själv efter tuffa veckor eller hur man ska planera osv. Ha det bra, tack för en jättebra blogg 🙂

  Michaela 2013-01-01 12:12:04
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!