BORACAY

Nu har vi äntligen bokat Filippinerna! Det känns heeelt underbart att ha detta att se fram emot nu. Vi åker precis efter påsk och resemålet blir Boracay denna gången. Är det någon av er som har varit där? Berätta allt! Det ser helt fantastiskt ut. Ååååh!

We have finally booked tickets to the Philippines! It feels wonderful to have this to look forward to now. We go just after Easter and the destination is Boracay this year. Are there any of you who have been there? Tell me everything! It looks absolutely fantastic. Ooooh!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej Fanny! Har precis börjat läsa den här bloggen och såg ditt inlägg nu. Kom hem från Boracay för drygt en månad sen! Måste rekommendera restaurangen Mango Ray som ligger vid Boatstation 2 – ta curryrätten, kommer inte ihåg vad den heter men den är supergod! Rekommenderar också den lite finare restaurangen Christinas som tillhör hotellet Regency, när du vill komma bort från sanden mellan tårna 🙂 Annars rekommenderas middag nere på stranden med San Miguel, skaldjur och sanden mellan tårna! Är super avis på dig 🙂

  Sara 2013-02-11 18:20:16
  Svara
 • Gud så härligt att åka iväg till värmen 😀

  Sofia 2012-12-20 19:43:42 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Ååååh! det är så kul att fler upptäcker detta fantastiska land!! jag har varit i Filippinerna minst 10 gånger och det är som att komma till paradiset var enda gång.. Och Boracay är ju den finaste stranden du kan hitta, ett måste om man besöker Filippinerna helt enkelt! Hoppas ni får världens bästa resa!

  Michelle 2012-12-20 14:11:16
  Svara
  • Svar på Michelles kommentar.

   Hejsan! Ja jag var i Filippinerna förra året och det var heeelt fantastiskt men då var vi en bit utanför Cebu så nu ska vi prova något nytt 😀

   Fanny 2012-12-20 14:33:34
   Svara
 • Filippinerna, fan vad härligt!!

  stefanie 2012-12-20 12:15:33 http://www.yourssincerelyblog.blogspot.com
  Svara
 • Filippinerna är en sån vacker plats. Det är en rätt fattig stad, men alla som bor där är verkligen supergulliga! Och dem Filippinska barnen är jääääättesöta! Asså man dör nästan haha. När vi var där låg vi mest på stranden, gick ut och åt, låg vid poolen. Vi var där i två veckor och tiden gick sååå fort. Men jag lovar dig, det är så fint att du inte komma få några ord för det. Sandstranden är verkligen vit och vattnet är ljusblått. Jag var på Boracay för fyra år sedan, så jag hoppas att det ser likadant ut nu. Hoppas du kommer få samma feeling som jag har när jag tänker på Boracay för jag bara ryser av tanken att vara där just nu.

  Amanda Johansson 2012-12-20 09:21:20 http://aamandajohansson.blogg.se
  Svara
 • with who you will go on a trip? 🙂

  lisa 2012-12-20 08:40:37
  Svara
 • Åhhh vad kul! Det ser varmt och underbart skönt ut haha:)

  Jojo 2012-12-20 07:11:38 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara
 • Hej, jag har faktiskt varit till Boracay 2 gånger och ska dit nu en 3:e gång till jul! 🙂 det är super mysigt och fint, hoppas ni får det lika underbart som vi haft det! 🙂

  Frida 2012-12-20 03:53:54
  Svara
 • Hej Fanny! Jag ska till Boracay nästa vecka 🙂 Kan jag kolla upp något åt dig? Har mejlat dig mer info, så kolla där 🙂

  Lina 2012-12-19 23:47:30
  Svara
 • hur har du råd? :O du har ju ändå inte ett fast jobb så som jag har förstått det.

  linnea 2012-12-19 22:24:16
  Svara
 • Hur bokar du resorna till filippninerna, vilka resebolag kör dit från sverige? 🙂

  Lovisa 2012-12-19 21:33:46
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!