HALVÅR

Idag har jag och Jesper varit ”officiellt tillsammans” i ett halvår! Det känns som myycket, mycket längre eftersom vi känt varann så länge och träffats ett tag men idag är ändå riktiga halvårsdagen vilket känns supermysigt! Vi ska fira det på något sätt i kväll tänkte vi, förhoppningsvis ett restaurangbesök, beroende på vilken tid Jesper kommer hem från jobbet! 🙂 Igår var vi som sagt hemma hos mamma och pappa för att fira Jonatan som fyllde år och sedan blev vi kvar där över natten. Resten av dagen har jag spenderat julklappsshoppande, nu är jag nästan helt klar! Nu blir det lite filmmys innan Jesper kommer hem 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • You both look beautiful!

  PIANOFORTE GIRL 2012-12-19 10:30:40 http://pianofortegirl.com
  Svara
 • Ni är så söta tillsammans! 😀

  michelle mariolina 2012-12-18 21:14:21
  Svara
 • Stort grattis till er! 😀

  Sofia 2012-12-17 22:17:28 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Vad roligt! Grattis 😀

  Sara 2012-12-17 22:07:42
  Svara
 • Hej Fanny!
  I år har jag och 4 drivna tjejer skapat ett UF-företag och vår affärsidé är att sälja hörlurar som inte trasslar ihop sig. Dessa är konstruerade med en dragkedja vilket gör att de inte trasslar ihop sig!

  Är du en av dem som ständigt råkar ut för ihoptrasslade hörlurar vilket både tar tid att reda ut samt kostar onödiga pengar för att de går sönder så är våra produkter precis för dig! Hörlurarna kostar 149:- och dessa går att beställa via vår mejl, facebooksida (www.facebook.com/untagnleduf) samt genom vår hemsida. Där finns även bilder på produkterna!

  Det skulle vara otroligt kul om du eller dina vänner var intresserade av vår produkt, kanske en perfekt julklapp till någon du känner eller varför inte en bloggläsare?`
  Tack på förhand Fanny!

  UnTangled UF 2012-12-17 17:05:29 http://www.untangleduf.n.nu
  Svara
 • Grattis! 🙂

  Madeleine 2012-12-17 16:30:00 http://jaensson.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!