ANG. VINNARNA I LUCK-TÄVLINGARNA

Ni har väl inte glömt bort att gilla min sida på Facebook? 🙂 Där delar jag med mig av lite vardagsgrejer, exklusiva rabattkoder och just nu avslöjas även alla vinnare i tävlingarna där! Det blev så rörigt när jag skulle skriva upp dem på bloggen så nu skriver jag ut dem där istället. Ikväll kommer jag avslöja de tre vinnarna i Caseapp-tävlingen så håll utkik då!

I hope you haven’t forgotten to like my Facebook page? 🙂 There I share some everyday stuff, exclusive discount codes and now also reveale the winners of the competitions! It was so messy when I wrote them here on the blog so now I print them there instead. Tonight, I will reveal the three winners of the Caseapp contest so don’t miss that!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!