RESEPLANER

Hej! På morgonen har jag varit ute och sprungit lite ärenden i det fina vädret. Varit till banken, hämtat ut lite paket och så. Nu sitter jag och tittar på resor till senare i vår. Jag blir helt deppig bara av att tänka på att jag ska vara i Sverige heeela långa vintern så nu ska jag försöka ändra på det! 🙂 Ovan är några bilder från när jag var i Filippinerna förra året. Näst på schemat står jobb.

Hello! This morning I was out running some errands in the nice weather. I’ve been to the bank, picked up some packages etc. Now I am looking for a trip for later this spring. I get completely depressed just thinking that I will be in Sweden the whole long winter so now I’ll try to change that! 🙂 Above are some pictures from when I was in the Philippines last year. Next on the schedule is job.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!