TORSDAGSMORGON

Godmorgon! Förlåt för ojämn, opersonlig och konstig bloggning men jag drunknar i jobb, julklappsshopping, saker som ska fixas med lägenheten osv just nu. 2013 får bli en rejäl omstart sedan med andra ord 🙂 Nu sitter jag och äter frukost samtidigt som jag tittar på Madicken som går på TV, snart ska jag sätta igång med lite julklappsinslagning. Jag jobbar bara eftermiddag och kväll idag! / Good morning! Sorry for the rough, impersonal and weird blogging but I’m drowning in work, christmasshopping, things to be fixed with the apartment, etc. 2013 will be a reboot in other words 🙂 Now I’m eating breakfast while watching Madicken on TV, soon I’ll start with a little christmasgift wrapping. I just work afternoon and evening today!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Ingen fara angående ditt uppdatering. Vi kommer inte sluta läsa din blogg för det, den är bäst 😀

  Sofia 2012-12-13 22:50:00 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • har du nämnt vinnarna pâ iphoneskal-tävlingen än? jag kanske bara har missat det… Ha en bra dag 🙂

  Johanna 2012-12-13 13:54:10
  Svara
 • Så snygg är du! 🙂

  Sara 2012-12-13 09:50:02 http://sarajosefin.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!