LUCKA 9

caseapp

Bakom lucka 9 har ni möjligheten att tävla om ett av tre egendesignade iPhoneskal från Caseapp.se. HÄR kan ni se mitt skal. Skriv en kommentar om hur du skulle designa det och varför för att delta. För er som inte vinner eller inte vill vänta så finns det också en rabattkod som ger er 20% rabatt fram till sista December. Ange rabattkoden ”fanny” i kassan!

Behind door 9 you have the opportunity to compete for one of three self-designed iPhone cases from Caseapp.se. HERE you can see my case that I designed. Write a comment about how you would design it and why to participate. For those of you who don’t win or don’t want to wait, there is also a discountcode that gives you 20% off until last December. Enter code ”fanny” at checkout!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
128kommentarer
 • Jag skulle lägga in min absoluta favorit bild på mig och min lillebror från i somras. Det är någonting som betyder väldigt mycket för mig och skulle vara hur härligt som helst att få ett leende på läpparna varje gång man tar upp telefonen, speciellt nu i vinter. Kram

  ina 2012-12-13 18:01:07
  Svara
 • Jag är med! 😀

  Jag skulle göra en bild med mig och min pojkvän på, för att jag älskar honom så himla mycket och bär jag med mig bilden på honom varje dag så kommer jag gå runt med ett leende på läpparna hela tiden!

  Elin Johansson 2012-12-12 21:16:01
  Svara
 • Jag skulle ha ett skal med en massa småbilder på min familj, vänner, pojkvän, kanske bilder från bal och student! Jag ska till Asien i början av nästa år och det hade varit så himla underbart att ha med sig alla jag älskar på baksidan av min mobil när jag kommer vara iväg så länge!

  Julia 2012-12-11 22:53:16 http://juliawikstrom.blogg.se
  Svara
 • Jag skulle designa skalet med en massa små bilder på mina vänner och familj som betyder något för mig. Så att varje gång jag skulle se detta skal så skulle jag påminas om vilka fina människor jag omges av varje dag och skulle kunna få mig att bli glad varje dag!

  sofie 2012-12-11 21:59:01
  Svara
 • Jag skulle vilja ha en bild på Sandra, min vän, som blev skjuten i Augusti 2012 och som tyvärr inte klarade sig. Det är så orättvist att en sån ung människa, 17 år, ska få åka upp till himlen redan nu. Hon var världens snällaste person och jag saknar henne otroligt mycket. Att inte kunna smsa henne, ringa henne, träffa henne eller prata med henne är bara helt sjukt svårt att förstå. Att ha ett iPhone skal med henne på skulle vara underbart, då kan jag alltid kolla på henne. Älskade Sandra <3

  Jylice Sjölander 2012-12-11 16:52:56 http://www.rebeccafiona.blogg.se
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna och isåfall skulle jag välja en bild på mig och min pojkvän som jag har varit tillsammans med i 3,5 år 🙂

  johanna 2012-12-11 10:02:37 http://withmydreams.devote.se
  Svara
 • Jag skulle jätte gärna vilja vinna, detta skulle vara en perfekt julklapp till min pojkvän med någon fin bild på oss som han kan kolla på varje dag då vi bor 30 mil ifrån varandra nu och har hållt ihop i 2 år..
  Kram

  Jennie 2012-12-10 23:59:16
  Svara
 • Om jag vann ett skal så skulle jag designa det med en bild på min lillebror då jag aldrig träffar honom och vill ändå kunna se honom hela tiden. Så jag skulle bli så otroligt glad om jag vann.

  Ida Lundin 2012-12-10 21:03:40
  Svara
 • Om jag vann ett skal skulle jag välja en rolig bild på min bästa kompis och jag! Vi har så många fina bilder ihop och det vore en perfekt julklapp till henne <3

  Linnéa 2012-12-10 20:26:18
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna ett eget designat skal som jag skulle ge till min storebror i julklapp. Jag skulle haft ett kort på mig & han från när vi var små. Det är inte ofta jag visar min kärlek till min bror men i år vill jag ge honom något extra! 🙂 Kram

  Ina 2012-12-10 20:06:23
  Svara
 • Åh är den här tävlingen avslutad?
  Om inte skulle jag väldigt gärna vilja vinna den här. Jag skulle ge det till min mamma i julklapp och sätta en bild på mig och min lillebror. Då jag åker bort i ett år tror jag hon behöver något personligt från mig för att inte sakna mig för mycket, hehe.

  Sara 2012-12-10 19:49:02 http://www.aupairinperth.blogg.se
  Svara
 • Jag skulle definitivt göra ett skal till min bästa vän som fyller 18 i januari! Det skulle vara ett collage med bilder på oss sen vi träffades för 12 år sedan! Det skulle bli en perfekt 18-års present för henne som älskar skal till sin iphone och det skulle utgöra en perfekt present i hennes samling! 🙂

  Nathalie J 2012-12-10 19:27:31
  Svara
 • Hej Fanny!
  Jag skulle ha en bild på mig och min bästa vän! Vänner ska man vara rädda om och jag har den finaste vännen man kan ha! så en bild på oss tillsammans skulle jag ha :)!Kram, vilken kul tävling!

  Jessica 2012-12-10 19:01:27
  Svara
 • Om jag skulle vinna så skulle jag valt en sommarbild från skärgården och sätta ett fint citat på! Kram

  Matilda 2012-12-10 18:10:12
  Svara
 • Hej! Jag skulle ville göra en med min familj på, eftersom jag är borta inne i veckan så skulle jag kunna se på bilden och tänka på hur fina dom är min mamma pappa och bror!:)

  Nathalie 2012-12-10 17:55:24
  Svara
 • Hej! Jag skulle designa det med ett peppande citat på, eftersom att jag är ett litet freak av citat. Haha! Det skulle vara ett citat som kan peppa mig när jag känner mig lite nere.
  Kram!

  Sabina 2012-12-10 17:33:29
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle nog designa det med en häst som springer i vattenbrynet och ge det till min hästtokiga pojkvän.. lite på skämt, men mest för att jag verkligen tror att han skulle uppskatta det. Inte för att han rider eller någonsin rört vid en häst (vad jag vet) men han tycker att de är så himla fina .. Möjligtvis skulle jag skriva något ironiskt eller offensive på utöver.. för det gillar han också.
  kram och godjul!

  em 2012-12-10 16:42:55
  Svara
 • Jag skulle designa det med massor utav bilder ifrån sommaren när jag var i USA det var väldigt kul och jag har oförglömliga minnen därifrån.
  Och om man har ett skal som påminner en om USA blir man så himla glad! 🙂

  Johanna 2012-12-10 16:28:26
  Svara
 • Hej Fanny! Vilken bra tävling, självklart är jag med. Jag skulle vilja göra ett skal med bilder i ett collage, bilderna skulle vara på mitt liv. Alltså mina vänner, pojkvän och familj. Det skulle betyda mycket att få låta dem pryda min mobil. Kram 🙂

  Evelina 2012-12-10 16:11:42
  Svara
 • Hej Fanny!
  Jag skulle vilja göra ett skal på mig och min bästa kompis som bor i Tyskland. Vi kan inte ses så ofta men ett skal med en bild på honom vore som en konstant påminnelse om hur mycket han betyder för mig och hur han hjälpte klara av mitt utbytesår i USA.
  Tack!

  Andrea 2012-12-10 15:48:21
  Svara
 • Hej, Fanny! Jag skulle vilja designa ett skal med ett collage av bilder på mig min bästa vän. Sen skulle jag ge henne de i julklapp:). Jag tycker det hade varit kul att vinna för jag har aldrig vunnit nån tävling:(.

  Alicia 2012-12-10 15:09:41
  Svara
 • jag skulle ha em bild mig och min pappa för han betyder allt för mig.
  Han har varit svårt sjuk många gånger som cancer, storke, dålig hjärtklaff.
  Tack Fanny, din blogg är bäst!:)

  Isabelle 2012-12-10 14:34:02 http://isabelleedstrom.wordpress.com
  Svara
 • Skulle ta en bild på mig och bästa vän från midsommar! (:

  Lisa 2012-12-10 14:21:06
  Svara
 • Hej! Jag skulle så jättegärna vilja vinna, för då skulle jag göra den med en bild på mig och min pojkvän som har varit tillsammans 1 år några dagar efter julafton. Har redan perfekta julklappen och har funderat vad man ska kunna ge i 1 års present, för vi sa att det inte skulle vara något stort eftersom det är precis efter jul.
  Skulle vara superkul om jag vann! 🙂 kram

  Hanna 2012-12-10 12:56:31 http://thisworldistoobigforme.tumblr.com
  Svara
 • Åhhhh! Jag skulle ha en bild på mig och min bästa tjejkompis i en varmare nyans av svartvit/sepia. Närbild på våra ansikten helst. Sen skulle jag skriva ”Jag vill ha min ryggrad där du är.” så vi avgudar kent båda två. Vill, vill, vill vinna! Heja!

  Camilla E 2012-12-10 10:09:27
  Svara
 • Jag hade tagit en bild på mig och min bästavän, vi hinner knappt ses på grund av skola. En rolig bild på min mobil hade påmint mig om hur roligt vi har tillsammans och att aldrig släppa taget om varandra!

  kram

  Malin 2012-12-10 10:08:53
  Svara
 • Hej Fanny!
  Om jag hade vunnit hade jag designat ett skal till min bror i julklapp. Han betyder mycket för mig och han har lärt mig allt han kan. Mycket av det han kan har han lärt sig av fotbollen och sitt favoritlag Liverpool FC. Därför skulle han få ett skal med en bild på det lagets klubbmärke. Med vänlig hälsningar, Julia.

  Julia 2012-12-10 09:52:45
  Svara
 • Hej Fanny!
  Om jag hade vunnit skulle jag ha designat ett skal åt min pojkvän, i julklapp! Vi står varandra så nära och har varit ett par i snart tre år, så att ge han ett litet personligare iphoneskal skulle vara jättekul. Jag skulle ha en bild på oss 🙂
  Kram!

  Matilda 2012-12-10 09:34:48
  Svara
 • Önskar att jag hade en iphon 🙂

  Jennie 2012-12-10 09:29:06 http://jenniegrimberg.blogg.se
  Svara
 • http://caseapp.se/eget-iphone4-skal/#!

  Kolla på den länken, de är så jag skulle vilja ha mitt skal. På mig och min pojkvän i somras! Skit kul med dessa tävlingar!! God jul 🙂

  Victoria Elfvendahl 2012-12-10 09:05:23 http://laughforever.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny! Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta skalet då jag så fruktansvärt gärna vill ge bort ett sådant till min bästavän i julklapp! På skalet skulle det vara en bild på mig och henne och ett internskämt! God jul! 🙂

  Linda 2012-12-10 06:19:42
  Svara
 • Jag skulle designa skalet med en bild på alla i familjen och ge till min älskade mor i julklapp:)

  mikaela 2012-12-10 00:17:00 http://www.mikkaelo.blogg.se
  Svara
 • Jag skulle designa mitt skal med en bild på mig och min bästa vän för att ge henne det i julklapp då hon har ställt upp så sjukt mycket för mig de senaste månaderna då jag gått igenom en tuff period i livet. Skulle vara så roligt att få ge henne något riktigt fint till jul:)

  Alice 2012-12-09 23:44:33
  Svara
 • Snart får jag min allra första iphone, och varför inte unna mig själv med ett egendesignat skal också? 2 i 1 då man själv slipper betala för en gångs skull! Illustrationer i läckra färger eller någon härlig text på det hade gjort susen!

  naila sejdic 2012-12-09 23:31:57 http://nailastylez.devote.se
  Svara
 • Jag skulle vilja ha en bild på mina katter, så kan jag titta på dem när jag ex. är i skolan.. hihi! 🙂

  Frida 2012-12-09 23:25:42
  Svara
 • Det skulle vara den ultimata julklappen att ge till min syster, vi ses inte så ofta fast med detta skal skulle han bli påmind om mig varje gång hon tog upp mobilen. Troligtvis en bild på oss från när vi var små och bussiga.

  Evelina 2012-12-09 23:24:50
  Svara
 • Jag skulle göra någon form av ”gif” fast i bildform då, lite som en serie ungefär. Välja ut en rolig händelse under 20 sekunder kanske och fota varje rörelse och lägga ut det på skalet som ett collage. Tror det skulle blir rätt så häftigt och roligt, något som man skrattar åt och är minnesvärt! 🙂

  Liselotte 2012-12-09 23:03:55 http://liselottemellberg.blogg.se
  Svara
 • Om jag skulle blivit den lyckliga vinnaren, så skulle detta bli årets bästa julklapp till min fina lillasyster! Hon skulle fått en jättefin bild på sin älskade lilla vovve, och det skulle verkligen bli en grym julklapp då hon nyligen fått en iphone 5 !!

  Narcissa 2012-12-09 23:03:27 http://narcissa.blogg.se
  Svara
 • Om jag skulle vinna skulle jag ta en bild på min fina sambo och våran katt Svea som är väldens mysigaste och sötaste! Skulle bli lika glad varje gång jag kollade på skalet 🙂

  Sara 2012-12-09 22:53:41 http://Sarakarlson.blogg.se
  Svara
 • Jag skulle sätta in en bild på mig och min syster för att ge bort till min mamma i julklapp 🙂

  Michelle 2012-12-09 22:52:19
  Svara
 • jeg ville ha hatt et bilde av meg og mine tre aller beste venner, for da hadde jeg blitt i godt humør med en gang jeg hadde sett på telefonen 🙂

  Elisabeth 2012-12-09 22:51:02
  Svara
 • Hej Fanny :)jag är en 17 årig tjej som älskar kors, och inte bara för att jag är starkt kristen utan även för att dem är otroligt vackra. Kristendomen har betytt otroligt mycket för mig och det skulle därför vara lite roligt med ett korsskal 😀 GODJUL från Dalarna 😀

  becca 2012-12-09 22:48:10
  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja vinna ett sådantt mobilskal. Hade jag vunnit hade jag tagit en bild på min hund eftersom han betyder allt för mig. 🙂

  Sara 2012-12-09 22:40:33 http://sarajosefin.blogg.se
  Svara
 • För att påminna mig själv om bättre, varmare och helt helt underbara tider skulle jag ha en bild från i somras på min kompis och mig när vi var på fetaste resan i Barcelona! Mobilen är ju något man (läs: jag) alltid har med sig så att ha ett skal som beskriver en underbar vänskap skulle pigga upp och förgylla vardagen lite extra 😀

  Klara 2012-12-09 22:24:11
  Svara
 • Jag skulle ta en bild på mig och min pojkvän, finns knappt några på oss två, (kameraskygg kille…), så vårdar de jag har. Och blir så glad varje gång jag tänker på att han älskar mig 🙂

  Amanda 2012-12-09 22:14:47
  Svara
 • Jag skulle ta en bild på mig och min mamma, en bild från när hon och jag var i london. Den resan betydde väldigt mycket för mig, eftersom vi fick ta igen ganska mycket som hon och jag hade missat genom åren. Så jag skulle alltså vilja ha ett skal med en bild där jag och min mamma står vid bigben. Den dagen var härlig och när jag har de tufft med killen eller skolan så tänker jag alltid tillbaka på den dagen, för då kommer de alltid ett leende på mina läppar 🙂

  Fanny 2012-12-09 22:08:46
  Svara
 • Jag skulle nog göra ett fint collage där dem mest minnesfulla bilderna skulle vara med. Inte för att jag skulle glömma dem, utan bara bli påmind varje dag vilka fantastiska saker jag fått varit med om 🙂

  Jennie 2012-12-09 22:02:57
  Svara
 • Jag skulle välja en bild som var på framsidan av Falu kuriren på min klass i somras när vi sprang ut på studenten. Bilden visar lycka och frihet i sin renaste form. Nu när man är klar med skolan kan det vara skönt att kolla ner på mobilen ibland och få en hint av hur man kände sig då, och just känna friheten att jag kan göra VAD jag vill!

  Hanne 2012-12-09 21:57:47
  Svara
 • jag skulle designa ett skal med en bild på mig och min syster som jag står väldigt nära men som nu har flyttat cirkus 90 mil ifrån mig. jag tycker det skulle bli väldigt fint också skulle det bli en fin liten tröst att vi inte kan ses så ofta. (:

  olivia 2012-12-09 21:53:31
  Svara
 • Om jag skulle vinna, så hade jag designat ett skal med bilder på mina nära och kära. För på så sätt bär jag mig alltid med dom, överallt och behöver inte känna mig lämnad! Hade blivit så lycklig 🙂

  felicia 2012-12-09 21:52:53 http://annafeliciah.blogg.se/
  Svara
 • Skulle jag vinna detta skulle jag nog designa det med en bild som får mig att le, en sån bild som man inte kan göra annat än att älska!
  Då jag fotar en hel del så har jag massor av sådana bilder, men det skulle nog bli en med hela familjen på eller någon mysig bild från när jag var mindre, eller varför inte bara en vacker naturbild!
  Kram! 🙂

  Liza 2012-12-09 21:45:58 http://lizazplace.blogg.se
  Svara
 • Jag är jätte gärna med och tävlar och hoppas verkligen att jag vinner!
  Jag skulle designa det med bilder på mig och min yngsta storebror. Han har alltid funnits där för mig och gjort så mycket för mig så jag vill kunna ge honom tillbaka något fint, för det förtjänar han verkligen!
  Så om jag vann det här så skulle jag och min bror bli så glada. Tack för fina tävlingar 🙂

  Tina 2012-12-09 21:45:31
  Svara
 • jag skulle nog valt en bild på mig när jag var liten och utklädd till tomte, skulle va lite nostalgi och passa bra nu till jul! 🙂

  Rebecka 2012-12-09 21:39:26
  Svara
 • Jag skulle välja några blider som jag knäppt och gillar och några på mig tillsammans med de människor jag gillar mest 🙂

  Linda 2012-12-09 21:34:21
  Svara
 • om en vecka firar jag och min pojkvän ett år tillsammans, och det är ju så himla svårt att komma på en bra present. ett mobilskal med en supergullig bild på oss två vore nästintill perfekt! kramis

  alexandra 2012-12-09 21:30:53
  Svara
 • Jag skulle använda en bild av mig och min tvillingsyster som nu bor i Stockholm och pluggar där och jag bor i Dalarna med våran mamma. Det är alltid tomt utan henne. Vi har i alla år varit tillsammans dag in och dag ut, samma klass vart enda eviga år, så det känns tomt och konstigt utan henne här hemma. Det vore en rolig överraskning för henne också om jag fick ett eget designat skal med en bild på oss två från i somras 🙂

  Anna Berggren 2012-12-09 21:24:42 http://annaberggren.webblogg.se
  Svara
 • Jag skulle sätta dit en bild med mig och min syster och skicka det till henne som befinner sig i Australien, så att hon inte glömmer bort mig !:) hihi 🙂

  ina 2012-12-09 21:14:30
  Svara
 • Jag skulle designa mitt som ett kollage, bilder på mig, min pojkvän, min syster och min mamma i svartvitt. Anledningen är för att jag bor i London just nu och har gjort i över 2 månader. Hade helt enkelt velat ha med dem hela tiden. Man sitter ju inte och kollar på massa bilder hela tiden liksom, så ett eget skal hade varit helt perfekt. 🙂

  [email protected]

  Frida 2012-12-09 21:14:08 http://wayofliving.blogg.se
  Svara
 • Jag skulle vilja ha peppande motiverande ord som får mig att aldrig ge upp, att alltid kämpa och ge det dära lite extra för det kommer vara värt i slutändan.
  Eller så skulle jag designa ett med mig och min pojkvän och ge det till honom i julklapp, något fint gulligt. 🙂

  Saga 2012-12-09 21:13:16 http://www.sagalovisa.devote.se
  Svara
 • Eftersom jag själv inte har någon iphone så hade jag designat ett skal till en vän. Hon fyller år nästa vecka så det hade varit en perfekt present/julklapp till henne! Den här tjejen är jugge så jag hade designat ett skal med en rolig text som jag vet att hon gillar 🙂

  Mimmi 2012-12-09 21:07:28
  Svara
 • Jag skulle ta en bild på snyggaste mannen på jorden; Channing Tatum, därför att jag precis gjort slut med min pojkvän och behöver en ny snygging som piggar upp mig om dagarna 🙂 🙂 🙂 🙂

  Lovisa 2012-12-09 21:06:57 http://www.lovisatorngrens.devote.se
  Svara
 • Troligen något fint och personligt som jag kan bära med mig. Jag och min familj är i en jobbig period just nu, så troligen en bild på min familj så jag alltid har dem nära.

  Meeeen, sedan är jag helt galet kär i New York också, så någon snygg bild från NY kan jag också tänka mig.

  Fanny 2012-12-09 21:05:01
  Svara
 • Jag skulle designa mitt skal med en bild på mig och min kompis Sofie, som inte för länge sen dog i en bilolycka. Jag vill ha henne runt om mig hela tiden och är helt säker på att hon finns med alla oss som saknar henne. En plats på mitt mobilskal skulle jag verkligen vilja ge henne. Hon var en helt underbar person som tog ifrån oss allt för tidigt och jag vill minnas henne som den underbara människa hon var. En riktig prinsessa 🙂
  /Linnea

  Linnea 2012-12-09 20:59:58
  Svara
 • Jag skulle designat mitt skal på allt jag tycker om och som är värt att minnas. Exempelvis små bilder på min familj, min favoritsport innebandy och mitt favoritband One direction 🙂
  Allt har jag samlat i ett 🙂

  Ronja Holmgren 2012-12-09 20:59:09
  Svara
 • jag har endast två personer kvar att köpa julklappar till. mamma, och min bästa vän. så jag skulle antingen valt att ta ett kort på min mamma och hennes mormor som gick bort i somras och ge till henne, eller ta ett kort på mig och min bästa vän och ge till henne i julklapp! så alltså jag skulle vilja ge bort ett designat skal i julklapp!

  amanda 2012-12-09 20:55:58 http://spelaringenroll.devote.se
  Svara
 • jag skulle vilja vinna ett för att jag skulle designa det med lite bilder på familjen, t.ex en fin bild på mig och min mamma när vi var i turkiet i somras 🙂 vill nämligen ge detta till min mamma i julklapp då jag tror att hon verkligen skulle uppskatta det 🙂

  erika 2012-12-09 20:49:04
  Svara
 • Åh vilken rolig tävling!
  Jag skulle designa det med bilder som får mig att må bra,
  bilder på människor jag älskar och minnen som får mig att rysa.
  Så jag kan drömma mig tillbaka eller längta framåt så fort jag tittar på min mobil.

  Kram

  Moa 2012-12-09 20:47:25 http://likemoa.blogspot.com
  Svara
 • Hej! Jag skulle designa det med ett gäng olika bilder på människor som betyder något för mig och ger mig någon form av mening med livet! 🙂 Kram!

  Sofie Stille 2012-12-09 20:44:48
  Svara
 • jag skulle vilja vinna detta så jag kunde ge skalet till min pappa, han är sjuk. ligger på sjukhus atm och jag skulle vilja ge han ett skal med en bild på mig och mina syskon så han ändå har oss nära om hjärtat när han övervinner sjukdomen.

  josefine 2012-12-09 20:40:39 http://josefinesmode.devote.se
  Svara
 • Jag hade lagt in en skrattbild på mig och min bästa vän som flyttat allt för många mil ifrån mig för att plugga. Så att när jag varje gång tar upp mobilen blir glad och tänker ”snart ses vi igen”.

  Nadja 2012-12-09 20:39:34 http://beweb.blogg.se
  Svara
 • Jag skulle laga ett kollage som skulle pryda mitt skal, det skulle finnas fina bilder på mina vänner och familj, blandat med lite bilder på naturen och One Direction. Jag älskar att fotografera så därför skulle jag sätta mina egna bilder + dom på One Direction då. Jag tycker att min telefon skulle behöva en liten fin touch så ett nytt skal skulle vara perfekt.

  Erika 2012-12-09 20:37:53 http://eerikaceciliaa.blogg.se
  Svara
 • Jag skulle sätta en bild från antingen min student, eller bal! Eller någon bild som jag har tagit som jag är riktigt stolt över! Varför jag skulle vinna ett eget designat skal är just för att det jag har nu tappar färg, har sprickor överallt och går nog sönder när som och eftersom jag inte har något jobb så skulle det här vara en underbar julklapp till mig själv eller kanske en födelsedagspresent eftersom jag fyller år om 9 dagar 🙂

  Zabina 2012-12-09 20:37:25 http://zabinalantz.myshowroom.se
  Svara
 • Om jag skulle vinna så skulle jag göra ett skal med Lilla My på eftersom hon är en karaktär med skinn på näsan och som alltid säger vad hon tycker, något som jag måste bli bättre på eftersom jag själv är en rätt tillbaka dragen och tyst person. Det är helt enkelt någonting som i vardagen skulle påminna mig om att våga stå på mig och vara den jag är utan att be om ursäkt för det.

  Fanny 2012-12-09 20:36:35
  Svara
 • Jag skulle göra ett kollage med bilder på mig och mina tre bröder och ge det till vår mamma i julklapp 🙂

  filippa 2012-12-09 20:33:28
  Svara
 • Jag skulle ha en bild på min lillasyster och mig. För att hon bor så långt borta och då skulle det kännas som att hon alltid var där med mig!

  Emma 2012-12-09 20:32:18
  Svara
 • Jag skulle nog sätta in en bild på mig och min fina pojkvän, och sen ge det till honom i julklapp! 😀 puss

  Ida 2012-12-09 20:31:04 http://idatrawtschenko.wordpress.se/
  Svara
 • Hej fanny! Jag hade tagit en bild på mej och min lille bror där jag hade skrivit ”we’re always with you” för att vi inte träffar henne så ofta och jag vill att hon ska känna sig trygg och så!

  Clara Engman 2012-12-09 20:29:27
  Svara
 • jag skulle flera olika bilder som betyder mycket för mig, så jag kan bära med dom överallt!

  tea 2012-12-09 20:27:34
  Svara
 • JAG skulle helt klart ta massor av bilder på min idol Justin Bieber! Inget snack om saken! Har även inget skal på han så skulle vara super kul att då designa ett själv. Han betyder otroligt mycket för mig även fast han inte ens vet att jag existerar . Hans röst och texter är helt oroliga, jag blir glad när jag lyssnar på han! Jag ska även på hans på konsert 22 april 2013 så skulle vara super kul att ha ett skal på han då 🙂

  cajsa 2012-12-09 20:23:59 http://cajsadenenda.blogg.se
  Svara
 • Jag skulle ta en bild på mig och min bästa tjejkompis. Vi ses inte så speciellt ofta eftersom hon bor på andra sidan stan och på vardagarna har man ofta plugg och på helgerna sportaktiviteter. Hon och jag har känt varandra hela våra liv, så jag skulle ta en jättesöt bild på oss från när vi var ungefär 4-år och red bakrbacka tillsammans på en häst.
  Kraaam!

  Moa Hedman 2012-12-09 20:21:57
  Svara
 • Jag skulle nog ha nån fin bild på mig tillsammans med min pojkvän. Hade varit så kul att ha en unik och personlig telefon 🙂 <3

  Sofia 2012-12-09 20:19:58 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Jag hade gjort ett litet collage med bilder på mig, min syster och resten av familjen, och gett det till mamma i julklapp! Pappa tänker köpa en iphone till henne, så det hade varit perfekt för henne att få ett skal till, och speciellt då ett personligt som påminner henne varje dag om dem hon älskar mest 🙂

  Amanda 2012-12-09 20:15:38
  Svara
 • Jag skulle ta massa bilder från sommaren så varje gång man tittar på det blir man påmind av hur bra och härlig sommar man hade och vilka underbara minnen man har fått under de månaderna!

  Kram på dig!

  sophia 2012-12-09 20:07:13 http://swinquist.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag skulle ge mitt skal till min mamma i julklapp med en fin bild på mig och min lilla syster.

  Cornelia 2012-12-09 20:05:35 http://frokenjohansson.forme.se
  Svara
 • jag skulle ta en bild på mig och min syster och sen ge till pappa i julklapp 🙂

  emelie 2012-12-09 20:01:20 http://emelieberndtsson.devote.se
  Svara
 • Jag skulle fixa ihop ett collage och samla minnesfulla bilder på saker som betyder. Bilder på mina vänner, familj och annat som gör mig lycklig. Skalet skulle lysa upp mig själv när jag är nere eller liknande och varit väldigt betydelsefullt.

  Love 2012-12-09 19:57:55 http://www.bylove.devote.se
  Svara
 • Ifall jag vann skulle jag designa ett skal med antingen ett på mig och mina bästa vänner så när jag ser skalet kommer jag alltid tänka på dom och alltid bli lycklig! Eller så skulle jag designa det med antagligen en svinsnygg Victoria’s secert modell så jag när jag ser det känner mig motiverad att forsätta träna och fortsätta vara häslosam så att jag mår bättre och känner mig lycklig på det sättet! 🙂

  Madeleine 2012-12-09 19:53:01
  Svara
 • Jag fick en ny kamera förra julen och är väldigt fotointresserad, så jag skulle välja en av mina favorit bilder och kanske lägga till ett citat. Har länge velat ha ett egen designat skal.

  Moa 2012-12-09 19:50:31
  Svara
 • Hej Fanny! OM jag vann och skulle få chansen att designa mitt egna Iphoneskal skulle jag göra det med en bild på mig och min storasyster. Sedan skulle jag antingen behålla det själv eller skicka det till henne då hon för ett år sen flyttade till Australien. Det skulle vara roligt att överraska henne med att skicka en sån fin present till henne (då det antagligen inte hinner komma dit till julafton) Hon betyder mer än allt för mig och jag saknar henne enormt mycket, därför skulle jag göra det! 🙂 kram

  Louise 2012-12-09 19:49:36
  Svara
 • Om jag vann och fick designa ett eget skal skulle jag sätta ihop ett skal med alla fina minnen jag har med en utav mina närmsta vänner och ge det till henne i julklapp 🙂

  Sandra Lundahl 2012-12-09 19:42:03
  Svara
 • Min alldeles underbara syster befinner sig just nu Frankrike och ska stanna där i ett år! Detta skulle verkligen vara en sån julklapp till henne och hon skulle bli så himla glad! Jag skulle designa den med massa bilder på mig, min tvilling och min syster som är i Frankrike. Bilderna ska visa alla våra fina minnen tillsammans ända från vår barndom. På det sättet är vi alla tre systrar tillsammans fast ändå inte! Så jag är absolut med och tävlar, man kan ju alltid försöka!

  Malin 2012-12-09 19:41:34
  Svara
 • Jag har precis fått en iPhone så skulle bli överlycklig om jag skulle få chansen att designa mitt egna skal! Jag skulle antingen göra ett collage med bilder på mina nära och kära eller designa det med mina favoritcitat för att peppa mig själv. Speciellt när skalet på mobilen är något man ser konstant dygnet runt! 🙂 Tack för en grym blogg!

  Frida 2012-12-09 19:39:32
  Svara
 • Jag hade haft ett fint citat och bilder på min finaste underbaraste vän och pojkvän <3 Jag vill bära dom med mig vart jag än går och det skulle vara så himla fint. Det hade klart blivit det finaste skalet!

  Julia 2012-12-09 19:39:17
  Svara
 • Jag skulle designat det med en bild på mig och min syster som är tagen då hon var runt 5 och jag var runt 3, den är så söt! Sedan skulle jag självklart ge det till henne i julklapp 🙂
  Kram
  [email protected]

  emmy 2012-12-09 19:38:32 http://s0predictable.tumblr.com/
  Svara
 • Jag skulle göra ett fint collage med några bilder på mig och mina bästa vänner och texten ”you’re only young once” dels för att alltid le när jag ser på min mobil och för att alltid ha med mig mina finaste vänner oavsett om vi ses eller inte!

  lisa 2012-12-09 19:38:32
  Svara
 • Om jag vann skulle jag skriva citatet ”Let’s just be young, wild & free” och så skulle jag ha med en bild på tre flygande svalor. Skalet skulle vara i vit färg och texten + svalorna i svart färg. Enkelt men snyggt! Jag skulle välja just det citatet för att jag tycker det är viktigt att ungdomar får vara ungdomar.

  Emelie M 2012-12-09 19:34:47
  Svara
 • Jag hade haft en bild på alla tjejer i vårt lilla kompisgäng och gett bort som en perfekt liten julklapp eller present till någon av tjejerna, så hon kommer ihåg oss även när vi alla byter skola!

  Emelie 2012-12-09 19:30:00 http://fashionandphoto.blogg.se
  Svara
 • Om jag vann skulle jag välja ut en massa favoritbilder från min instagram och sätta ihop i ett kollage! Varit sugen på det länge men känner att det är lite väl dyrt på dom flesta hemsidor där man får göra egna skal…

  karin 2012-12-09 19:25:54
  Svara
 • jag skulle designa det genom att ha en bild på min familj som befinner sig i sverige medans jag befinner mig i Usa för det här året 🙂 saknar min familj varje dag men med ett skal designat med en bild på dem, så skulle allt kännas bättre!

  Maria Kraft 2012-12-09 19:22:17 http://mariakraftusa.blogg.se
  Svara
 • Nääää! beställde en sådant skal från caseapp som julklapp till min pojkvän häromdan. så ser man nu att du erbjuder rabatt 🙁 vad trist 🙁

  Angelica 2012-12-09 19:19:33
  Svara
 • Hej Fanny!
  Ifall jag skulle vinna tävlingen skulle jag vilja designa skalet till min pojkvän, och så skulle han antingen få det i julklapp eller i födelsedagspresent (13 Januari). 🙂
  Jag och min pojkvän går i samma klass (Estet Musik) och spelar båda två elgitarr, så jag tror han skulle tyckt det vore väldigt kul att få ett skal med en elgitarr på, eller något annat, kan inte riktigt bestämma mig… haha. Men skulle i alla fall vara riktigt kul att vinna den här tävlingen och ge honom detta i julklapp eller present 😀
  Ha det super bra!

  Emmy 2012-12-09 19:14:29
  Svara
 • Jag hade designat ett skal på mig och min bästa vän som har flyttat till Stockholm (från Linköping). Jag saknar henne varje dag och jag skulle bli så glad om jag hade ett skal på henne och mig!! Då skulle hon ”vara” med mig iallafall, för jag tar med mig mobilen vart jag än går 🙂

  Ebba H 2012-12-09 19:13:32
  Svara
 • Jag skulle göra ett fint collage med bilder på dom som betyder mycket för mig!:)

  Evelina 2012-12-09 19:09:28
  Svara
 • Jag hade satt dit en bild på mig och min mamma då hon gick bort för ett par år sedan. Hade varit skönt att veta att hon bokstavlig talat följer med mig överallt jag går. KRAM

  Ebba 2012-12-09 19:04:24
  Svara
 • Dels närmar sig jul och dessutom fyller min kära pojkvän snart år. Jag skulle designa ett skal till honom där jag fyllde upp med en massa bilder på oss och som beskriver honom så jag ser honom. Ett kollage med bilder och texter som har med honom och oss att göra helt enkelt. Jag tror han skulle uppskatta det jättemycket då jag inte kommer kunna ge en speciellt dyr present annars eftersom vi sparar varenda krona till en gemensam resa nästa år.

  [email protected]

  Ebba 2012-12-09 19:02:20
  Svara
 • Åh! Jag skulle designa ett skal med en bild på mina tre bästa vänner som betyder ALLT för mig. För typ en månad sen fick jag en iPhone 5 och det är himla svårt att hitta hemsidor där man kan designa skal till dessa. Så att vinna detta skulle vara helt fantastiskt!!

  Signe 2012-12-09 18:52:23
  Svara
 • Jag skulle ha en bild på mig och mina syskon, eftersom jag tänkte ge det i julklapp till min mamma då det är jätte svårt att hitta någon present eftersom hon inte önskar sig något. Men hon har precis köpt en iphone och då tycker jag att det passar bra! Eftersom vi inte träffas varje vecka heller så vill hon gärna ha något som påminner henne om mig oss. Det skulle vara jätte kul att vinna! 🙂

  emma 2012-12-09 18:49:17
  Svara
 • Jag skulle nog använda mig av en av mina egna illustrationer och ge bort till någon. Då blir det en personlig present och det gillar jag 😀

  mathilda 2012-12-09 18:48:49 http://www.mathiildaas.blogg.se
  Svara
 • Om jag skulle vinna – ja, då skulle jag vilja ha en världskarta på mitt skal! Varför? Jo, känslan av att ha hela världen i sin hand kan väl inte vara annat än fantastisk, tänker jag.

  Martina 2012-12-09 18:48:09
  Svara
 • Jag skulle designa skalet med en bild på mitt gamla fotbollslag. Jag saknar verkligen den tiden, då var jag lycklig på riktigt med alla mina vänner runt mig. Det gör mig glad varje gång jag ser en bild på det.

  Lisa 2012-12-09 18:46:28
  Svara
 • Jag skulle ha en bild på mig och min bästa vän. Vi bor i olika städer och träffas inte så ofta, men med henne på mitt skal så skulle jag alltid bära med mig henne och visa vad hon betyder för mig! 🙂

  Hilda 2012-12-09 18:44:13
  Svara
 • Jag skulle designa ett skal till min bästa vän i julklapp. Det ska vara en bild som alltid varit symbol för vår vänskap. Nu när vi snart slutar gymnasiet och åker iväg på egna äventyr vill jag alltid vara med henne, om jag så ska vara i form av ett mobilskal!

  Moa 2012-12-09 18:42:18
  Svara
 • jag skulle vilja ha ett skal på mina två bästa vänner Caroline och Sanna för att dom har hjälpt mig och stöttat mig igenom den svåraste tiden jag precis gått igenom med att min mormor lämnade mig på två veckor pga lungcancer. dom betyder nått extremt mycket för mig och jag skulle vilja bära med mig dom varje dag som en påminnelse att dom finns där för mig.

  Emma Perätalo 2012-12-09 18:40:18 http://www.mittbena.devote.se
  Svara
 • Om det går så skulle jag ha flera olika bilder på min familj, vänner och pojkvän som skulle göra att jag blir påmind om hur glad jag är för mina nära och kära varje gång jag ser på telefonen. Jag tror att det kan vara bra att ha bilder på det/dom som gör en lycklig, glädjen från bilderna gör en dålig dag mycket härligare!

  Om det bara går med en bild skulle det vara en bild på mig och min pojkvän 🙂

  Angelica 2012-12-09 18:36:38 http://angelicar.blogg.se
  Svara
 • Jag skulle nog göra ett collage med bilder från mina livs bästa stunder så att jag kan bli påmind om vilket bra liv jag har haft/har!

  Rebecka 2012-12-09 18:35:00
  Svara
 • jag skulle göra ett skal med en bild när jag springer häck (friidrott). just nu är jag skadad, och kämpar varje dag för att inte ge upp då friidrotten betyder väldigt mycket för mig. :’)

  linnéa 2012-12-09 18:34:03
  Svara
 • jag är med! jag älskar att ta bilder + dom skulle sitta väldigt fint på min mobil! har så svårt med skal, men detta tycker jag en utav de snyggaste! skulle bli så himla glad om jag vann! kram på en bra blogg!

  julia jedeberg 2012-12-09 18:32:54 http://juliajedeberg.blogg.se
  Svara
 • min bästa kompis är i argentina på utbytesår, och två veckor efter att han kommer hem nästa sommar åker jag till usa på utbytesår, så jag skulle vilja göra ett skal med en bild på honom :)))

  elin 2012-12-09 18:26:34
  Svara
 • jag skulle göra ett collage med massa fina bilder! jag älskar att ta kort och ha en hyffsat bra kamera så det skulle bli så fint! skulle ha bilder från vår semester i usa och sydamerika och sen bilder med mina bästa vänner! tänk att ett skal skulle kunna betyda så himla mycket.. skulle bli på bättre humör varje gång jag såg på skalet 🙂

  alice 2012-12-09 18:23:21
  Svara
 • Jag skulle göra ett collage med små bilder på alla mina nära och kära så jag alltid kunde bära dem med mig! Tänk vad glad man skulle bli av att se allt man älskar varje gång man plockar upp mobilen 😀

  Ebba 2012-12-09 18:22:09
  Svara
 • jag skulle ge skalet till min mamma i julklapp! hon har precis beställt sin iphone och skulle bli superglad. Jag skulle ta ett kort med henne, min syster och mig bara för att visa att vi tre är starka och klarar oss själva.

  Johanna 2012-12-09 18:20:38
  Svara
 • Jag är med! 🙂

  Om jag skulle vunnit så hade jag gjort ett skal med massor av bilder på min familj från våran senaste resa, eftersom att det här kanske var den sista resan vi gjorde tillsammans så tycker jag detta hade varit ett bra sätt att minnas resan på eftersom att man skulle se bilderna hela tiden, tror också att det blivit väldigt fint om man blandat bilder på min familj och på fina stränder och solnedgångar. Detta skulle jag gett antingen till min fina mamma eller pappa 🙂

  Julia 2012-12-09 18:20:14
  Svara
 • jag skulle lägga in en bild på mig och min bästa kompis!! Den bilden betyder väldigt mycket för mig och det skulle vara jättekul att se den varje dag på den saken jag använder mest! 🙂

  Sofia 2012-12-09 18:14:44 http://sofiasfoto.webblogg.se
  Svara
 • Jag skulle satt dit en bild på mig min barndomsvän som än idag är min bästa vän, vi har stannat efter vägen för att fika en sommardag och min pappa lyckades fånga det här ögonblicket när jag lutar mot hennes axel och vi båda skrattar, för en bild säger mer än tusen ord. skulle jag vinna kommer jag ge henne skalet i julklapp och det skulle vara helt perfekt!

  Julia 2012-12-09 18:13:27 http://juliaalaarsson.blogg.se
  Svara
 • Jag skulle nog ta en bild från när jag och min bästa vän var små och kanske ge det till henne i julklapp eller bara behålla det själv eftersom jag älskar henne så sjukt mycket! 🙂

  Emelie 2012-12-09 18:12:52
  Svara
 • Jag skulle designa en med en bild på mig och min pojkvän!! Svårt att bära med sig bilder sådär varje dag (förutsom dom man har i mobilen) så skulle bli glad varje gång jag kollar på telefonen 🙂

  Linn 2012-12-09 18:12:13
  Svara
 • Jag skulle designa det med peppande ord på baksidan så att man kan kolla där om man känner sig nere! man har ju alltid mobilen med sig, och sen skulle jag ha en bild på min pojkvän också för att han gör mig också glad!
  Puss och kram!

  Sarah 2012-12-09 18:08:45
  Svara
 • Jag skulle designa det som så att jag har en brorson och jag skulle helt klart sätta in en bild på honom och sen skulle jag nog ha många småbilder runt omkring på snygga killar och min familj! Typ Ian Somerhalder bland annat:]

  Emma 2012-12-09 17:58:25 http://Holmbomemma.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!