JULKVÄLL

Åhh, det var så himla mysigt att komma hem igår! Mamma och pappa hade julpyntat så fint, det luktade jul i hela huset och så hade vi en så himla mysig kväll. Vi åt middag och sedan tittade vi enligt tradition på Polarexpressen (första gången för Jesper!), drack glögg och åt julgodis. Det är så skönt att vara här ute när det är så mycket snö då både Jesper och jag får närmare till jobbet så vi bestämde oss för att stanna en natt till. Så nu är alla iväg på jobb och skola och jag är ledig idag så jag sitter hemma i soffan och myser och tänkte sätta på en film nu, sedan blir det nog en vända till Sollentuna Centrum för lite julklappsshopping om pendlarna går som de ska!

Ohh, it was so nice to come home yesterday! Mom and Dad had decorated so beautiful, it smelled like Christmas in the house and we had an amazingly cozy evening. We ate dinner and then we watched, as tradition, The Polar Express (first time for Jesper!), drank mulled wine and ate Christmas-candy. It’s so nice to be out here when there is so much snow because both Jesper and I get closer to work, so we decided to stay another night. So now everyone is away on work and school and I’m off today so I’m sitting at home on the couch and are about to watch a movie, then I’m going to Sollentuna Centrum for a little Christmas-shopping!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!