SNÖKAOS

Hej på er! Det är totalt snökaos ute så ingen trafik går och man ser inte över till andra sidan gatan. Jag sitter inne i mitt varma kök med en kopp te och lyssnar på Jessica Lowndes nya 90210-låt. Det är något med den jag gillar. Hur som helst så blev mitt arbetspass inställt pga vädret och Jesper kommer inte hem i snön så jag ska försöka ta mig till mamma och pappa så ska vi sova där i natt och ha jul-myskväll i kväll. Såå mysigt! Så längtar jag efter att mysa med min lilla kissimiss också.

Hello! It’s total snow chaos here in Stockholm so traffic works and you can’t see across the street. I’m in my warm kitchen with a cup of tea and listening to Jessica Lowndes new 90210-song. There’s something about it that I like. Anyway, work was canceled today because of the weather and Jesper can’t get home home in the snow so I’ll try to get to mom and dad’s and we’ll sleep there tonight and have a Christmas-night tonight. Sooo cozy! And I long to see my little cat too.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!