FANNY STAAF ON FACEBOOK

Nu ska ni få höra! Eftersom att ni är så många underbara som lägger till mig som vän på Facebook och jag tyvärr inte kan acceptera alla så har jag nu gjort en ”Offentlig” Fanny Staaf-page som ni bara behöver gilla för att sedan följa mig! Där tänkte jag uppdatera med lite saker från min vardag (som på min vanliga Facebook), bilder, bloggsaker och lite extra roligt som rabattkoder och sådant som kanske inte får ett eget inlägg på bloggen! Jag försökte mig på Twitter men det var inte riktigt för mig så jag tänkte att vi provar såhär istället. Så om ni vill följa min lite mer ”spontana” vardag än vad som syns på bloggen så gilla HÄR! 🙂

Listen up! Since you are so many wonderful readers that adds me as a friend on Facebook and I unfortunately can’t accept all of you I have now done a ”Public” Fanny Staaf-page that you just need to like to follow me! There I thought update with some things from my everyday life (like on my regular Facebook), pictures, blogstuff and some extra fun as discount codes and things that may not get its own post on the blog! So if you want to follow me a bit more ”spontaneous” than what is visible on the blog so like Fanny Staaf HERE! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!