FINALLY POSTING… HAHA

Hej på er! Jag har suttit sedan typ klockan 9 och letat efter en passande bild att lägga upp till denna lilla ”vardags-uppdatering” utan någon framgång. Sedan ringde Cajsa och har ångest över sitt prov, så då kändes mitt problem ganska härligt i jämförelse, haha. Tillslut valde jag i alla fall ut denna bild från förra 23e December, precis efter att vi klätt julgranen. Åååh, förra julen var så mysig! Jag hoppas att denna blir lika bra. Jag har i alla fall haft en fixarmorgon där jag har förberett en massa inlägg, svarat på mail osv. Snart ska jag ut och hämta ut några paket och handla lite. Det här med logiken i att det inte finns något i kylskåpet om man inte själv handlar har inte sjunkit in hos mig än…

Hello! I’ve been looking since 9 o’clock for a suitable image to upload to this little ”daily update” without any success. Then Cajsa called me and was nervous about her test she have today and then my problem felt quite delightful in comparison, haha. Eventually, I chose this picture from last 23rd December. Oooh, last Christmas was so cozy! I hope this one will be just as good. I have had a fixing-morning where I have prepared a lot of posts, replied a lot of emails etc.. Soon I’m going out to pick up a few packages and buy some food. This logic in that there isn’t anything in the refrigerator if you do not buy anything hasn’t reached me yet …

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!