VINTERLAND

Hejsan! Jag har inte haft en sekund vid datorn idag så därför har bloggningen uteblivit men det kommer jag ta igen nu på kvällen! I morse åkte jag ut till mamma och pappa och så har jag och mamma varit ute på lite äventyr med bilen. Det var så himla vackert ute idag! Bilderna ovan är bara två av hundratals jag tog. Solen strålade, allt var snötäckt och luften glittrade av pyttesmå snöflingor. Men kallt var det, USCH så vi har frusit. Så ni får uppskatta outfitbilderna som kommer upp senare lite extra! 😉

Hi there! I have not had one second at the computer today, so therefore there has been no blogging but I will make it up to you this evening! This morning I went out to mom and dad’s and then mom and I were out on a little adventure with the car. It was so amazingly beautiful out today! The pictures above are just two of hundreds I took. The sun was shining, everything was covered in snow and the air sparkled with tiny snowflakes. But it was SO. DAMN, COLD. So you have to appreciate the outfitpictures I’ll publish later a little extra! 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!