VECKANS PLAGG V.48

Gina Tricot, 299:-

Jag kan inte hjälpa att jag tycker att de är riktigt häftiga… haha. Jag skulle matcha dem med en snygg skinnjacka och svarta pumps med rund tå! / I can’t help that think they are really cool… haha. I would match them with a stylish leather jacket and black pumps with round toe!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Fanny !
  jag vet att detta inte alls har något med detta inlägg att göra men visste inte vart jag skulle skriva..
  Jag ska på vinterbal som min skola håller i om några veckor nu och jag hade hittat den perfekta klänningen men när jag sedan skulle beställa den så hade de tagit bort den ! Jag har nu ingen aning om vart jag ska kolla efter en ny klänning för jag vill ju inte ha en som alla andra kommer ha men vill samtidigt inte betala en förmögenhet för den. (Man ska inte ha en sådan baligbalklänning utan en finare långklänning typ…) jag har ingen aning om vad jag ska göra nu, snälla hjälp !

  Kram

  Hanna 2012-12-03 13:22:39
  Svara
 • Häftiga! Men tycker nog bättre om dom tajta leopardbyxorna från gina 🙂

  Sofia 2012-12-02 23:57:16 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • funderat på länge om jag ska köpa dom byxorna eller inte! Dom är sjukt nice om man matchar dom rätt 😀

  hanna 2012-12-02 16:01:28
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!