FÖRSTA ADVENT

Idag är det första advent! Känns så himla mysigt och det är perfekt väder för den här dagen. Snö på marken, många minusgrader och klarblå himmel. Dock så är jag fortfarande sjuk, det var ingen höjdare att jobba igår med feber och jättesvullen hals så idag blev jag sjukskriven. Nu är i alla fall Jesper nere på gatan och köper färska frallor från bageriet som vi ska äta till frukost/lunch med en massa goda pålägg och sedan idag blir det en riktigt mysig första adventsdag vilket passar en sjukling perfekt! Adventljusstaken på bilden gjorde jag igår kväll. Jag hittade ingen färdig i den storleken jag ville ha så jag gjorde en egen med en ”plåtbalja”, oasis, mossa och små söta sticks från butiken. Visst blev den söt?!

Today is the first Sunday of Advent! It feels so cozy and it’s perfect weather for this day. Snow on the ground, many minus degrees and a clear blue sky. However, I am still sick, it was no picnic to work yesterday with a fever and swollen throat so today I’m home sick. Now Jesper is down on the street buying fresh bread from the bakery that we are going to eat for breakfast/lunch with a bunch of tasty toppings and then today will be a really cozy day which suits a sick Fanny perfect! I did the advent-candlestick in the picture above last night. I didn’t find one in the size I wanted so I made one myself with a ”metal bowl”, floral foam, moss and small sticks from the store. Isn’t it cute?! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Fanny, jag har ett litet problem som jag undrar om du kan hjälpa mig med? när jag är inne på din blogg på mobilen (iphone5) så ser jag inte hela bilderna och inläggen ex första luckan i kalendern. :/ har du någon lösning på detta? Vill ju kunna läsa min favoritblogg var jag än är!!
  Kram, Sofie

  Sofie 2012-12-03 10:22:23
  Svara
 • Vilken fin ljusstake 🙂

  Sofia 2012-12-02 18:45:54 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Jättefin! Gör du en till mig med eller? 😉

  Narcissa 2012-12-02 14:58:25 http://narcissa.blogg.se
  Svara
 • Ha en superfin första advent Fanny!! Du är bäst och finast 😀

  michelle mariolina 2012-12-02 14:09:28
  Svara
 • Hej, du har ju gått ekonomi. Jag funderar också på det men jag är inte ett så stort fan av matte, så jag undrar ska man gå ekonomi om man inte gillar matte så jätte mycket? Är företagsekonomin svår?
  Skulle vara jätte snällt om du svarade! 🙂 kram

  emma 2012-12-02 13:55:59
  Svara
  • Svar på emmas kommentar.

   Företagsekonomi är jättesimpel matte, bara plus, minus och delat med typ och man får ha miniräknare! Haha. Så det ska inte vara några problem 🙂

   Fanny 2012-12-02 14:56:17
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!