MÅNADENS BÄSTA KÖP, NOVEMBER 2012

Jag köpte väldigt mycket jag är nöjd med i November men jag måste nog ändå välja dessa. Riktig snygga, klassiska och kommer bli så himla använda när vi går mot varmare tider igen. Ni kan hitta dem här.  / I bought a lot that I’m satisfied with in November but I have to go with these. Real stylish, classic, and will be used so much when we move towards warmer times again. You can find them here. 

Min plan om att inte bli sjuk fungerade inte riktigt. Jag vaknade upp i morse och kunde inte svälja pga min otroliga ömma hals, är helt täppt i näsan, huvudvärk och feberont i hela kroppen. Precis vad jag ville ha! Jag ska pallra mig iväg till jobbet nu i alla fall, första adventshelgen innebär galet mycket på jobbet! Hur sjukt är det inte att det är första December idag förresten? Det har gått så himla fort. Det innebär att min julkalender startar klockan 18 ikväll. Weei!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!