LIKE TWO YEARS AGO

Tröja: Forever21, Skinnbyxor: H&M, Pumps: Sarenza

Top: Forever21, Leatherpants: H&M, Pumps: Sarenza

Det känns lite som att jag går tillbaka till min blogg för två år sedan med dessa bilder men det ligger nog inte såhär mycket energi bakom NÅGRA bilder som det gör bakom dessa… haha. Eftersom att jag är helt själv de ljusa timmarna på dygnet nu när jag jobbar eftermiddag och kväll och jag fick för mig att ta outfitbilder så blev det lite svårt. Speciellt när jag inte har någon fjärrkontroll till min nya kamera, har glömt stativet hos mamma och pappa och det var jättemörkt i rummet. Det tog mig ca en timme att få dessa tre bilder där man i alla fall såg hela kroppen… haha. Men jag kände att det har varit så otroligt snålt med outfitbilder i November så jag envisas och lägger upp dem ändå. Jag lovar förbättring på den fronten i December! 🙂

It feels like I’m going back to my blog two years ago with those pictures but it’s probably the most energy I’ve ever put on photos, haha. Since I’m completely alone the daylight hours now that I work afternoon and evening it was a bit difficult to take outfitpictures. Especially when I do not have a remote for my new camera, forgot the stand at mum and dad’s and it was really dark in the room. It took me about an hour to get these three images where you can at least see the body … haha. 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!