ANSWERS PART 5

Jag ska antagligen åka till London ganska snart och ska såklart shoppa! Vad för kläder tycker du att man ska köpa?
Hade jag åkt till London nu så hade jag köpt en fin, svart kappa i lite maskulin modell, stickade tröjor, ett par mönstrade byxor och ett eller två maffiga guldarmband att matcha min nya klocka med.

Ska du flytta in i lägenheten själv eller med Jesper? 
Jag och Jesper ska flytta in i den tillsammans.

Vad är din absoluta favoritmat?!
Oj. Jag har ingen speciell favorit utan jag har typ 10 favoriter och så känner jag för olika varje dag, haha. Men grillat kött, klyftpotatis och bearnaisesås går alltid hem. Annars älskar jag pastarätter!

Vad tror du är bäst och sämst med att flytta ?
Det bästa ska absolut bli att få inreda mitt eget hem, bo i stan och slippa att Jonatan äter upp allt jag köper hem i matväg. Egentligen känner jag inget behov av att just flytta hemifrån. Jag trivs superbra med min familj och känner mig verkligen inte för vuxen men samtidigt så är det spännande och det ska bli jätteroligt! Så det sämsta kommer nog bli att jag även om jag har Jesper förmodligen kommer känna mig lite ensam utan min familj eftersom att vi gör rätt mycket tillsammans och så har det varit varje dag i hela mitt liv fram tills nu. Sedan kommer jag nog tröttna ganska snabbt på att laga all mat, tvätta, diska, städa osv. Men det är sådant man inte kommer undan ändå!

Hej, jag undrar hur var din tid i Falun, vilken skola gick du på? hade du många kompisar där?
Hejsan! Den var bra. Jag gick till Söderbaumska och hade mina absolut närmaste kompisar och många sådana som man umgicks med men kanske inte berättade precis allt för. Jag kan sakna det ibland då det inte är på samma sätt i Stockholm när man inte bott där hela sitt liv och så bor alla så långt ifrån varandra. Men det är två helt olika städer med olika fördelar!

Jag har kollat lite på Jensen. Dock i Göteborg men dom går också förmiddag/eftermiddag som du också gjorde. Hur är det egentligen, bra eller dåligt? Vad tycker du om skolan helt allmänt?
Jag tror Jensen i Göteborg är ungefär samma sak. Jag känner folk som har gått där och jag har fått den uppfattningen! Förmiddag/Eftermiddag är jättebra tycker jag då man varannan vecka får en lång och skön sovmorgon och varannan vecka har man nästan hela dagen kvar att göra saker på när man är klar med skolan. Det enda som var lite jobbigt med det var när man hade något stort prov eller inlämning en eftermiddagsvecka för då måste man ha självdiciplin nog att plugga ett par timmar på morgonen innan skolan och det är inte alltid helt lätt.. Haha. men skolan i helhet är hur bra som helst och jag är jättenöjd med mitt val att gå där.

Hej! Har du något ”tips” på hur man ska berätta för sina föräldrar om första pojkvännen? 
För mig var det aldrig något krångel då jag har en nära relation med mina föräldrar och de visste om hela tiden vi träffades innan vi blev tillsammans så jag bara sa det och jag tror inte riktigt att det är svårare än så. Säg bara att du träffat någon, de tycker förmodligen inte att det är konstigt alls utan det är nog bara du som bygger upp det i ditt huvud 😉

Hur marknadsför man bloggen på bästa sätt? För att få så många läsare som möjligt att inspireras.
Undvik svackor! För att nya läsare ska fastna så måste de översta inläggen intressera dem. Det spelar ingen roll att du skrev ett jättebra inlägg förra veckan då de inte ens kommer hinna komma till det om de inte gillar de senaste. Så jag brukar tänka att jag hellre publicerar ett inlägg mindre än ett extra som inte är bra. Så försök att hålla kvalitén uppe men glöm inte bort att uppdatera för det! Är man ny och fastnar vill man ha mycket nytt.

Kan du sticka, virka eller något sånt?
Virka kan jag! Och korsstygn, haha.

Vad tycker Jesper om att flytta ifrån vänner och familj i för att bo med dig i stockholm?
Det är klart att det är ett stort steg för honom men han flyttade ju inte bara för att vara med mig utan också för att prova på nya saker, byta miljö osv. Jag tycker att det är viktigt att passa på att göra det medan man kan! Självklart saknar han sina vänner och sin familj men han har vänner, släkt och mig i Stockholm också så det är inte så att han är ensam 🙂

Har du nagra tips pa hur man kan bli mer pluggmotiverad? hade du nagonsin det problemet sjalv nar du gick pa gymnasiet?
Visst hade jag det! Läs min plugguide HÄR.

Hur skulle du matcha ett par ”stentvättade”jeans? 
Här har du tre exempel på hur jag har matchat mina:

Vad tycker dina föräldrar om Jesper? Ni är alldeles säkert redo för att flytta ihop, men vad sa/tyckte dina föräldrar när ni sa att Jesper skulle flytta in till dig? 
Dom tycker jättemycket om honom! Det var aldrig något konstigt överhuvudtaget utan det kändes lite mer som en självklarthet både från deras och min sida. Det känns så onödigt att gå och vänta på att vara redo när man kan lägga den tiden på att göra sitt bästa istället!

Hej! använder du torr schampo eller inte? vad använder du för märke? jag har även hört att blonda kan använda potatismjöl som torr schampo, har du testat det någon gång? Min kompis som är blond använder det och hennes hur bli jättebra av det! Jag är dock brunett så det blir lite svårare.
Jag använder torrschampoo ja och då använder jag Batistes. Jag har hört att potatismjöl också har nästan samma effekt men jag har aldrig provat det faktiskt. Är du brunett så finns det speciella torrschampoon för er 🙂

Hej! Har en liten konstig fråga kanske.. men detta med celluiter och bristningar. Har tyvärr råkat ut för detta (mest bristningar) på höfterna och en bit ner på låren, och skämns så otroligt mycket över det. Jag vet att jag inte är den enda här i världen, men jag gillar inte alls sommaren för det innebär bikini och korta shorts och jag gillar inte att visa upp det precis. Har du också råkat ut för detta? Har du något bra tips för hur jag kan ”förebygga” så det inte blir mer? Eller vad jag kan göra för att kanske må lite bättre över detta..?
Hejsan! Jag har faktiskt haft turen att slippa detta än så länge men precis som du säger så är du inte den enda i världen, det är till och med riktigt vanligt. Det som brukar fungera mest på mig när jag skäms över något är att sätta det pinsamma på någon annan och tänka efter hur jag hade tänkt. Så hur hade du tänkt om en person som hade bristningar? Hade du tyckt att det var konstigt, fult eller överhuvudtaget reagerat över det? Man ser sina fel så mycket mer tydligt än vad man ser andras, så det får man tänka på att andra också gör!

Hur tusan får du så fint och välvårdat hår?! mitt är så jävla risigt och torrt i topparna och så fort håret växer någon ynka cm efter jag klippt mig blir det att kapa av det igen då topparna är så slitna att det ser ut som om jag misshandlar det. Använder aldrig värmeverktyg(bara någongång om man ska på fest,bröllop.. vilket är mycket sällan!),tvättar håret var tredje dag,har en..relativt sund livstil. vad är din hemlighet!?
Varje gång jag får sånna här frågor så önskar jag så innerligt att jag skulle kunna hjälpa till men egentligen ligger det huvudsakligen i generna, tyvärr. Det är orättvist men det är så det är. Det verkar ju som att du gör det mesta så det du skulle kunna göra ytterligare är väl att unna dig en riktigt bra hårinpackning som du jobbar med en gång i veckan/varannan vecka, undvika att borsta håret när det är blött, inte sätta upp det med strama och hårda toffsar osv. Lycka till tjejen!

Är väldigt intresserad av mode och kläder, men köper bara allt som alla andra har efter som det är det som alla tycker är snyggt. Men vill ha en egen stil och vara en inspiration för andra(som du!!) och sticka ut lite, hur gör man det? Och hur blir man bekväm i sina kläder, känner mig nästan obekväm i allt! Vill verkligen ändra min stil och klä mig mer vågat, men är rädd vad andra tycker…
Hemligheten är att tänka lite djupare när det kommer till kläder. Ett plagg kan kännas helt galet eller jättefult när man ser det första gången men eftersom när man börjar tänka ihop matchningar och liknande i huvudet och sedan när man väl får på sig plagget så kan det bli hur snyggt som helst. Så börja med ett udda plagg som du tycker är snyggt men som ingen annan har. Det kan ta ett tag att hitta det men tillslut kommer det. Och sedan bygger du vidare på det tills du har din stil! När det kommer till vad andra tycker: Vad tycker du om folk med sin egen stil? Konstiga? Töntiga? Nej, du inspireras.

Har ju förstått att din mamma och pappa äger en blomsterbutik men är det i deras butik du är nu och jobbar? Säljer dom både blommor och inredning?
Precis, det är den jag jobbar i nu och de säljer både blommor och inredning!

Berätta tre småsaker du lätt kan bli irriterad på.
Folk som säger emot och låtsas veta när de egentligen inte vet någonting (och jag vet att jag eller någon annan har rätt, haha), när saker inte blir som jag tänkt och när någon reagerar för starkt på små situationer, alltså överdriver.

 Vart kan man köpa snygga klänningar till nyår och vad tänker du ha på dig i år? 
Jag kommer fixa ett sådant inlägg åt er när det närmar sig 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej fanny,
    skulle inte du kunna göra ett inlägg med saker som man skulle kunna ge i fars-dag present, tycker alltid att det är lika svårt då min pappa har det mesta som han behöver/vill ha.

    Sandra Lundahl 2012-11-06 21:57:40
    Svara
  • Bra svar! Kul att få veta lite mer om flytten och din pojkvän 🙂

    Sofia 2012-11-06 20:19:27 http://lovejournal.blogg.se/
    Svara
  • Fina bilder till dina svar^^ Hoppas inlägget med nyårs klänningar kommer snart!<3

    Jojo 2012-11-06 17:06:45 http://www.jojosmind.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!