MY FAVOURITE SHOES PART 2

Dessa festliga klackar fick jag nyligen hem från Sarenza och det har redan börjat användas flitigt. Tack vare den tuffa platån så är de rätt stabila att gå i och glittret tycker jag inte begränsar dem alls, snarare öppnar möjligheterna! / These festive heels I recently received from Sarenza and they has already begun to be used a lot. Thanks to the cool plateau, they are quite stable to walk in and I think that the glitter opens a lot of possibilities!

Outfit: 
Tröja: Zara
Kjol: Gina Tricot

Dessa skor från Weekday har ni läsare lite delade meningar men jag hör till den gruppen som älskar dem. Den härliga färgen lyser ut och jag tycker att modellen är stentuff. Jag längtar som en galning tills i sommar då jag kan börja använda dem igen! Jag tycker att de passar bäst till en enkel outfit så att de får stå i centrum. / These shoes from Weekday you readers have a lot of opinions about but I agree with those who love them. The lovely color lights up everything and I think the model is really cool. I long like crazy for spring and summer to come so that I can start using them again! I think they are best matched with a simple outfit so that they can stand out.

Outfit:
Väst och shorts: Gina Tricot

Dessa skor är sist, men förmodligen de absoluta favoriterna egentligen. De är så himla söta och samtidigt otroligt sköna. Jag har dem i både grått och svart, så mycket gillar jag dem, haha. Dessa fungerar till precis allt och jag använder dem både till vardag men framför allt till fest då man slipper ha ont i fötterna en enda gång under kvällen. Perfekt! / These shoes are the last ones, but probably the absolute favorites. They are so very nice and also incredibly comfortable. I have them in both gray and black, I like them that much, haha. These work with everything and I use them both with everyday-outfits and party-outfits and when I use them I don’t have to feel any pain in my feet at all. Perfect!

Update: Oups, glömde visst skriva vart dom var ifrån men jag har tjatat om dessa så mycket så att det känns som att ni alla kan det utantill nu 😉 haha. Roots är dom ifrån i alla fall!

Outfit: 
Tröja: Zara
Klänning: Forever 21

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!