TAKEN 2

I lördags såg jag ju Taken 2 på bio. Trots att det är en tvåa så hade jag ganska höga förväntningar så jag tycker att ettan är riktigt bra och jag blev faktiskt inte besviken alls. Den var precis som jag hade tänkt mig! Den är ju självklart inte lika bra som ettan (vilken tvåa är det?) men den var ändå riktigt bra och spännande enligt mig. Sevärd och verkligen på bio!

Last Saturday I saw the Taken 2 at the movies. Although it is a follow up I had pretty high expectations because I think number one is really good but I didn’t get disappointed at all. It was just as I had imagined! It’s obviously not as good as number one (which follow up is?) But it was still really good. You should see it!

Taken 2 – 1 2 3 4 5

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!