STORM

Stickad: Zara, Skinnbyxor: H&M, Skor: Sarenza

Knitted: Zara, Leatherpants: H&M, Shoes: Sarenza

Idag blev det inte så hög kvalitet på outfitbilderna, haha. För det första så slängde jag ihop outfiten på bokstavligen 20 sekunder (med andra ord såg jag knappt vad jag tog på mig överhuvudtaget utan tog det som låg närmast), för det andra så hade jag lite mindre än 2 minuter på mig att ta bilderna och för det tredje så blåste det storm ute, haha. Men men! Nu har jag precis stängt butiken och väntar på att min fina pojkvän ska komma och hämta upp mig. Sedan bär det hem för att kvällsmysa lite innan sängdags! Jag behövdes här på jobbet i morgon också så det blir inte sent i kväll.

Today it’s not so high quality on the outfit pictures, haha. I threw together the outfit in literally 20 seconds (in other words, I didn’t look what I took with me at all, just the garments that were closest to me), I had less than 2 minutes to take the pictures and it blew a storm outside, haha. Anyway, I just closed the store and I’m waiting for my lovely boyfriend to come and pick me up. Then I’m going home for a cozy evening! I was needed here at work tomorrow as well so it will not be long before I go to bed. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!