BIONIGHT

Bilder från i lördags / Pictures from this saturday

Godmorgon på er! Det där jag skrev om ledig dag blev inte direkt av, haha. Jag blev precis inringd till jobbet så jag är i full gång att göra mig i ordning för att åka dit. Jag hann i alla fall med en powerwalk i morse och en lång frukost, så det var skönt! Jag bloggar på min lunch sen igen, fotar dagens outfit på vägen dit och så har jag tidsinställt inlägg åt er så för er blir det ingen skillnad! Hörs senare 🙂

Good morning to you! What I wrote about a free day today just changed, haha. They called from work because my colleague is ill so I’m on my way there soon. I had time for a power walk and a long breakfast this morning anyway, it was so nice. I’ll write on my lunch later, shoot today’s outfit on my way to work and then I timed a post for you, so for you it wont make a difference! Talk to you later 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!