ANSWERS PART 2

Hur fixar du håret till vardags?
Jag är jättetråkig så jag fixar det nästan aldrig alls! Om jag gör något så lockar jag det eller sätter upp det i en ballerinaknut, men jag har inget sånt som jag gör varje dag som många har.

Hur har du fått sådan bra hy som du har? Jag vet ju att du tar b-vitamin. men vilka produkter använder du, hur ofta? eller hur gör du?
Utöver B-vitaminen så tvättar jag ALLTID bort mitt smink innan jag lägger mig (just nu med Emma S-produkter) och sedan är jag noga med att smörja in ansiktet med fuktgivande kräm då det gör så att ansiktet inte behöver tillverka lika mycket fett själv vilket annars ger finnar. Sedan lägger jag ansiktsmask då och då när jag hinner! Investera i en bra så gör den verkligen skillnad.

Vad tror du händer när vi dör?
Jag tror att vi föds på nytt någonstans.

Hej, jag såg inlägget om ditt sminkbord. Var har du köpt bordet och stolen och speglarna?
Det är möbler vi haft hemma sedan innan jag var född alltihopa, så det är bara ett ihopskrap som jag gjorde från vinden. Förutom lamporna vid spegeln som är från IKEA!

Har köpt samma b-vitamin som dig. Sväljer du tabletterna hela? Eller går de att dela? Har nämligen svårt för att svälja tabletter och dessa är ju enormt stora.
Ja de är jättestora men jag har aldrig haft problem med tabletter så jag sväljer dem bara, men jag tror inte att det skulle vara något problem att dela dem.

Jag följde dig flitigt under sommaren och har nu kommit tillbaka men känner att jag inte riktigt hinner med nu haha. Om jag har förstått det rätt håller du på att flytta hemifrån? Och vad är det för butik du nämner hela tiden när du väljer ”Dagens favorit i butiken”, någon du driver själv? 
Ja jag håller på att flytta framifrån! Butiken jag nämner är mina föräldrars butik Blomsterriket som jag jobbar i väldigt mycket nu och därför valde att blanda in i bloggen lite 🙂

Lite konstig fråga kanske hehe, men är du kobent?
Haha, nej inte vad jag vet.

Hej, jag tar studenten nu till våren och alla mina nära vänner går i min klass. Jag är så himla rädd för att vi ska glida ifrån varandra nu när vi inte kommer kunna ses varje dag i skolan. Hur har det gått för dig och dina klasskompisar, ses ni fortfarnade regelbundet?
Hejsan! Jag förstår vad du menar. Jag träffar inte alls mina klasskompisar lika ofta som förut nu när alla gör sitt. Folk pluggar ju, jobbar och många har flyttat utomlands men så är livet. Är ni bästa kompisar kommer ni ju självklart fortsätta ses och hålla kontakten och sedan kommer ni träffa nya kompisar på era nya arbetsplatser eller klasser. Så ja, vi ses inte lika ofta men det är inget jag mår dåligt över och varje gång vi ses så är det som det alltid var!

Har du varit i Skåne någon gång och vad tycker du om skånskan?  själv bor jag i Sveriges sydligaste stad och fullkomligt hatar min dialekt, låter så grötigt, haha!
Jag har faktiskt aldrig varit i Skåne! Nu ska jag vara ärlig här, haha. Jag tycker skånska är jättecharmigt på andra men jag är väldigt glad att jag inte pratar så själv.. haha.

Vilka är dina favorit julkalendrar?
Åh vilken rolig fråga! Haha. Mina favoriter är Sunes Jul, Dieselråttor & Sjömansmöss, Greveholm och Julens Hjältar!

När ni flyger till London, vilket bolag åker ni med då och vilken flygplats åker ni till?
Vi brukar åka med SAS till Heathrow

Vilken var den bästa a/w showen iår?
Det kan jag verkligen inte välja men jag gillade Chloé’s lite extra!

Vem av dina föräldrar hette Staaf från första början?
Det var mammas namn men pappa har tagit det också så vi heter det allihopa

Vilken är din absolut bästa klädesaffär i Stockholm om du bara får välja en som du inte kan vara utan?
Oj vad svårt. Men det får nog bli H&M på Hamngatan i sådana fall.

Hej fanny undrar bara om har nåt bra tips för statiskt/elektriskt hår?
Ja det har jag faktiskt! Ta ett tunt lager med bodylotion och smörj ut det över hela handflatorna. Sedan ”klappar” du jätteförsiktigt någon millimeter utanför håret så att du bara rör det elektriska hårstråna. Då brukar de lägga sig.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Det sista tipset var ju hur bra som helst! Jag måste definitivt prova det! Har alltid så elektriskt hår hela vintern, speciellt då jag gillar att använda mössor. 🙂 Och man vill ju inte ha håret uppsatt jämt…

  Jenny 2012-10-30 16:36:57
  Svara
 • Sista tipset där var ju grymt! det måste jag prova!

  annayellowbanana 2012-10-30 08:42:29 http://annayellowbanana.se
  Svara
 • Exakt vad är det för b-vitamin du har?

  Elin L 2012-10-29 22:01:14
  Svara
 • Vilka bra svar! 🙂 Älskade också Mysteriet på Greveholm 😀

  Sofia 2012-10-29 21:22:37 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • awesome!

  check out my giveaway!

  http://lavieenliz.com

  Liz 2012-10-29 19:01:31 http://lavieenliz.com
  Svara
 • Årets julkalender är Mysteriet på Greveholm… fast en ny version typ 😀

  Sofia 2012-10-29 17:17:21
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!