MY FAVOURITE SHOES PART 1

Jag har samlat på mig ett ordentligt lager med skor nu och det bara växer och växer så jag tänkte bara visa upp mina 7 absoluta favoritskor för er och skriva lite kort om dem. Jag delade upp det i två inlägg så det inte blev så stort! / I have collected so many shoes now so I just wanted to show you my seven favorite shoes and write something short about them. I divided it into two posts. 

Vi börjar med dessa från ICU som är mitt senaste skoinköp. Jag hade egentligen velat ha ett par färgade men sedan kom jag fram till att svarta var så himla mycket mer användbara så det fick bli dessa. Jag älskar att använda dessa till lite sportigare outfits men även till lite söta och flickiga som på bilden. / We can start with these shoes from the ICU, which is my latest shoe-purchase. I really wanted to have colored but then I came to the conclusion that this pair in black were so much more useful. I love to use them with a little more sporty outfits but also to sweet and girly clothes as in the picture.

Outfit: 
Sweater: Weekday
Dress: Forever21
Bag: Romwe

Dessa skor från Nelly använde jag flitigt hela sommaren och jag älskar att de ser lite klumpiga ut framifrån men är öppna om man ser dem från sidan. Dessa skor passar perfekt till de mesta, men snyggast tycker jag att de är till byxor. / These shoes from Nelly I used a lot throughout the summer and I love that they look a bit big and covering from the front but they are open if you see them from the side. These shoes are perfect for most outfits, but I think they work best with pants.

Outfit:
Top: H&M
Pants: Zara
Bag: Parfois

Dessa skor från Skonamig.se är riktigt klassiska och påminner mig lite om snövit. De är lika snygga till en enkel klänning på sommaren till byxor och någon snygg överdel och kappa på vintern (med strumpbyxor i så klart) / These shoes from Skonamig.se is really classic and reminds me a bit of Snow White. They look good with simple dresses in the summer and with pants and a nice top and coat in the winter (with stockings of course)

Outfit:
Dress: Mom’s old

Dessa lackade Dr. Martens kängor köpte jag genom Sarenza och jag har haft dem sedan slutet av sommaren men jag hann även använda dem till shorts ett par gånger och nu används de flitigt till svarta jeans och strumpbyxor. Dessa blir snygga till det mesta och just att de är lackade gör att det lyfter vilken outfit som helst! / These glossy Dr. Martens boots I bought through Sarenza and I’ve had them since the end of the summer but I’ve had time to use them to shorts a couple of times and now they are used frequently for black jeans and tights. These boots looks good to most outfits and just because they are glossy they give all outfits something extra!

Outfit: 
Jacket & shorts: H&M
Bustier: Urban Outfitters

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!