ANSWERS PART 1

Hur kommer du på dina outfits, ploppar de bara upp i huvudet?
Ibland ploppar de bara upp och ibland blir jag inspirerad av andra men oftast så utgår jag från ett plagg och bygger på. Jag bestämmer att jag vill ha på mig ett par speciella byxor t ex, och sedan tänker jag ”vilken överdel kan bli snyggast till dem?” och provar fram och bygger på tills det är en komplett outfit! Man behöver inte börja med en tröja eller byxor utan du kan lika gärna börja med t ex. ett par örhängen som du vill ha på dig!

Vilka ämnen i grundskolan var dina ”favoriter” och ”värsta”?
Svenska och musik var mina favoritämnen, matte hatälskade jag och Spanska var det värsta!

Gjorde du någon gång ett inlägg vad du gillade Xlash? Om inte annat, vad tyckte du? Funkade det? 
Nej gud det har jag helt glömt bort! X-lash är i alla fall en superbra produkt som håller vad den lovar, jag glömmer bara bort att använda den hela tiden numera och det är förmodligen därför jag glömt skriva om den också..

Vilken linje gick du i gymnasiet?
Samhäll Ekonomi

Jag undrar om du har något tips på någon superbra mascara som håller i princip hela dagen, utan att den lägger sig under ögonen haha. Längd/fyllighet/volym etc. 
Jag fullkomligen älskar Lancomes Hypnose som är lite dyrare men enligt mig värt varenda krona. Även många av mina vänner och släktingar använder den och älskar den men när jag skrev om den första gången här på bloggen fick jag massor av kommentarer från er om att ni tyckte att den var jättedålig, så jag vet inte riktigt om jag vågar rekommendera den så starkt här även om jag själv aldrig använder någon annan! Annars har Maybelline alltid bra mascaror.

Hur stor är lägenheten du ska flytta in i?
Den är 34 kvadrat! En etta fast med eget kök och hall, allt är alltså inte ett stort rum bara vilket känns superskönt.

Hej Fanny ! Jag undrar hur du fixade ditt hår som du har på headern ?
Jag är ledsen att behöva göra dig besviken men om jag ska vara ärlig så är det mitt morgonruffs på bilden… haha. Jag har sovit med en knut och vaknat på morgonen, släppt ut det, skakat om det lite och gått ut!

Jobbar du inte längre på Nk?
Nej det gör jag inte! Jag var extraanställd där och fick inte så många pass som jag behövde så jag bytte jobb.

Vilka är dina favorit designers/märken, top 3?
Oj vilken svår fråga! Det varierar ju från säsong till säsong.. Haha. Men jag måste nog säga Lanvin, Balmain och Phillip Lim!

Vem tar dina outfitbilder?
Oftast tar min mamma mina outfitbilder men nu har Jesper börjat ta fler och fler och ibland är det någon jag umgås med just den dagen bara.

Are you planning to live with your boyfriend?
Yes I am! We are moving in together in the apartment now in November, but we kind of already live together.

Skulle du till London i år? 
Ja jag har ju redan fått resan men vi har inte bokat in den än då det har varit så himla mycket med jobb, flytt och körkort och nu kommer snart julen. Jag tror vi ska satsa in oss på att åka i vår när det hunnit bli lite varmare, jag har aldrig varit där på våren förut så det skulle vara kul även fast det gör ont i mig att jag kommer missa jul-London…

Är du strikt när det gäller vad du äter och träning? Isf, hur/hur ofta tränar du och hur ser din kost ut? 
Nej det är jag inte. Jag har provat och det enda det resulterade i för mig är att jag blev mer sugen på onyttiga saker vilket kanske inte var tanken. Jag tror jag är ganska hälsosam av mig själv. Jag proppar inte i mig onyttiga saker och älskar grönsaker, hårt bröd och massa mer av de nyttiga alternativen så jag låter det bara vara så går det bra. Så om jag blir sugen på godis så äter jag det oavsett vilken dag det är eller vad jag ätit tidigare den dagen, men jag äter aldrig bara för att. När det kommer till träning så powerwalkar jag så ofta jag kan, det är så himla skönt!

Vad tycker du en bra blogg ska innehålla för att fåna läsare och göra den läsvärd? Självklart beror det väll oxå på vilken sorts blogg man skriver, men jag kommer inom kort starta en träningsblogg och undrar därför vad jag bör göra för att fånga läsare.
Uppdatera ofta (minst tre gånger om dagen), använd mycket bilder, var öppen med dig själv och dela med dig av din träning och ha återkommande grejer som läsarna känner igen sig i, som att jag har ”In my closet”, ”Outfits” och ”Favoriter just nu” t ex.

Favoritserier?
Ooooj vilken svår. Får jag välja fyra? I sådana fall The O.C, One Tree Hill, The Vampire Diaries och Grey’s Anatomy

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!