GULDKLOCKA

Jag har länge velat ha en guldklocka. Jag är ganska dålig på att använda guldsmycken då jag är mer av en silverperson men jag tycker att guld är så himla snyggt. Så när jag kollade igenom min inspirationsmapp här om dagen så upptäckte jag att nästan var tredje bild föreställde en guldklocka så då tänkte jag att då är det väl dags, haha. Då igår beställde jag faktiskt en superfin från Guess, jag längtar som en galning tills den landar i min brevlåda!

I have wanted a gold watch for a long time but I don’t really use gold jewelry since I’m more of a silver person. But I think gold is so beautiful when I see it on other people. So when I was looking through my inspiration folder the other day I discovered that nearly every third image was a picture of a gold watch, so I thought that it is time, haha. So yesterday I actually ordered a really nice one from Guess, I can’t wait for it to arrive here!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!