DAGENS FAVORIT I BUTIKEN, DAG 7

Stol, 990:-

Det sista jag väljer ut från butiken fick bli något rejält! Haha. Dessa stolar är jag så otroligt sugen på att köpa till mitt kök då jag köpt ett matchande köksbord från samma leverantör. Egentligen har jag redan köksstolar som jag fått och ska måla om som är jättesöta, men dessa är bara sååå fina.

The last thing I picked out from the store to show you is something big! Haha. I am so incredibly eager to buy these chairs for my kitchen because I bought a matching kitchentable from the same supplier. But actually, I already have kitchen chairs that I’m going to repaint, but these are just sooo nice.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!