SUMMERDREAMS

Jag stötte in i denna bild på datorn och jag blev så himla sugen på att bara sätta på mig ett par shorts och en vit kavaj och gå ut i solskenet och sommarvärmen. Men men, det blir snart sommar igen och innan det händer en massa annat kul! Nu på kvällen sedan jag kom hem från jobbet har jag skrivit på alla papper runt mitt lån vilket kändes lite småläskigt men samtidigt så himla bra. Nu ska jag och Jesper se det senaste Grey’s Anatomy-avsnittet innan han ska sova och jag ska jobba med Projection. Natti!

I bumped into this picture on the computer and I was so very tempted to just put on a pair of shorts and a white jacket and go out in the sunshine and summer heat. But, it will soon be summer again, and before that happens a lot of more fun stuff! Since I got home from work I have signed all of the papers regarding my loan which felt a bit scary but yet so good. Now Jesper and I are going to watch the latest Grey’s Anatomy episode before he is going to sleep and I’m going to work with Projection. Good night! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!