HÖSTDETALJER

fashionstore

Skor/Shoes, Solglasögon/Sunglasses, Armband/Bracelet, Klocka/Watch, Väska/Bag, Plånbok/Wallet, Handskar/Gloves

Som ni kanske har märkt så har jag fått något för detaljer på senaste tiden. Jag tycker att den rätta väskan, smycket eller skorna kan göra hela outfiten. I morse satt jag och dreglade lite över Fashionstoreonline.se’s utbud. Jag tror det blir någon hemklickning senare i kväll…

As you may have noticed, I’ve got something for details recently. I think the right handbag, jewelery or shoes can make the whole outfit. This morning I checked out Fashionstoreonline.se’s selection. I think there will be some kind of shopping there later tonight …

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!