KNITTED

knits

1. WEEKDAY, 2. H&M, 3. COS, 4. H&M, 5 & 6. ACNE, 7. WEEKDAY

Nu när kylan börjar dra på så borde alla införskaffa sig en stickad tröja. Inte bara för att den är varm, utan för att den är riktigt snygg också. Helst ska den vara lite oversize i boyfriendsandan och ha en enkel model. Matcha den med jeans, mönstrade byxor, långkjolen och boyfriendjeansen. / Now that it’s getting cold it should acquire everyone to buy themselves a knitted sweater. Not only because it’s warm, but because it’s nice looking too. Ideally, it should be a little oversized, boyfriendstyle, and have a simple model. Wear it with jeans, patterned pants, the maxi skirt and boyfriendjeans.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!