DAGENS FAVORIT I BUTIKEN, DAG 5

Träd: 129:-, Kruka: 129:-

Min favorit idag är helt klart denna kombinationen som jag fixade ihop. Jag är så himla sugen på detta till min lägenhet men jag tycker inte att det passar i fönstret och inte på köksbordet heller så det får bli på nattduksbordet eller i en hylla eller något i sådana fall… Ja, det är ju tur att jag jobbar ett tag framöver så att jag hinner klura på det och ändå hinna haffa de sista innan det säljs!

My favorite today is this combination that I put together. I really want this in my apartment but I don’t think it looks good in a window and not on the kitchen table either so it must be on the bedsidetable or on a shelf or something like that … Lucky for me that I’ll be here at work for a few days now so that I have time to think about it and still have time to grab the last one before it gets sold! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!