SLÄKTMIDDAG

God kväll! Jag har varit på jobbet hela dagen och kom hem nu för en liten stund sedan. Igår hade vi en stor släktmiddag här hemma och det var hur trevligt som helst, det var längesen jag träffade de flesta. Kvällen avslutades med gamla hemmafilmer från när vi var mindre så det blev en hel del skratt. Ikväll blir det lite mys med Solsidan och en film för jag jobbar imorgon också! (och de 6 dagarna efter…) haha.

Good evening! I’ve been at work all day and I just came home. Yesterday we had a big family dinner at home and I was very nice to meet everyone again. The evening ended with old home movies from when we were little so there was a lot of laughter. Tonight will be a cozy night in with Solsidan and a movie because I’m working tomorrow too! (and the six days after tomorrow…) haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!