KÖKSSOFFESHOPPING

Jag har köpt en kökssoffa! Jag kom på för några veckor sedan att det var ju självklart att jag skulle ha en söt liten kökssoffa i mitt minikök och sedan dess så har jag varit på jakt efter den perfekta och här har ni den! Så den är nu beställd och på väg hem till mig. Jag ska fylla den med massa mysiga kuddar och dynor sedan. Åååh vad jag längtar! HÄR hittar ni den.

I bought a kitchensofa! I figured out a few weeks ago that I just have to have a cute little kitchensofa in my minikitchen, and since then I’ve been in search for the perfect one. And here you have it! So now I have ordered it and it’s on it’s way home to me. I’ll fill it with lots of cozy pillows and cushions. Oooh I can’t wait! You can find it HERE

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!