JOBBARDAG FYRA

Godmorgon! Halva släkten är här och ändå så är det knäpptyst i huset. Det är inte det minsta kul att vara vaken först… haha. Nu ska jag i alla fall iväg till jobbet, jobbar öppning till stängning idag. Jag är supertaggad! Det var längesen jag jobbade helg och det brukar alltid vara superroligt med alla helgglada kunder. Vi hörs senare!

Good morning! Almost all of my relatives are here, and yet it’s completely silent in the house. It is not so much fun to wake up first… haha. Anyway, I’m off to work. I work opening to closing today. I’m super excited! It was a long time since I worked weekends and it’s always fun with all the happy costumers. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!