FANNY MATCHAR BOYFRIENDJEANSEN

boyfriendjeansen

Jeans och tröja: Gina Tricot, Kappa: Rodebjer, Skjorta: H&M, Boots: Vagabond

Jeans and sweater: Gina Tricot, Coat: Rodebjer, Shirt: H&M, Boots: Vagabond

Jag har fått frågor om hur man matchar boyfriendjeansen och här har ni hur jag skulle göra. Antingen tar du bara en enkel, klassisk skjorta och kör på casual-stilen, eller så drar du en mysig stickad tröja över huvudet, dessa två plagg gör sig även väldigt bra i en kombination (alltså skjortan under tröjan). Toppa detta med en lång kappa och ett par snygga boots, dessa från Vagabond är ju to die for. Lycka till!

You asked me how to match boyfriendjeans and here’s how I would do it! One way is to just wear a simple, classic shirt, casual style, or you can wear a cozy sweater. These two garments also work very good in a combination (the shirt under your sweater). With this I would wear a longer coat and a pair of boots, these from Vagabond is to die for. Good Luck!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!